Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 13 » Лада Гранта хетчбек вже у продажу
13:47
Лада Гранта хетчбек вже у продажу

Думаю, що і власникам Калини буде цікава новина, що зовсім недавно стала доступна нова Лада Гранта в кузові хетчбек, а якщо бути точніше, то це називається ліфтбек. Звичайно, багато автовласників чекали появи цієї новинки, так як седан не кожному виявився до душі, та й тим більше, є справжні цінителі укорочених моделей.

Звичайно з ціною трохи вийшов казус, так як більшість водіїв думали, що різниця від седана буде не більше 10 000 рублів, адже на всіх попередніх машинах ВАЗ все було саме так.

 

Але чомусь керівництво і маркетологи заводу виробника порахували інакше і вирішили, що хетчбек (ліфтбек) будуть купувати і на 20 000 дорожче. Наприклад, найдешевша комплектація Гранти седана коштує всього лише 289 000 рублів, а есил взяти мінімальну комплектацію хетчбека, то її нам продадуть мінімум за 314 000 руб. Тобто, виходить, що різниця дуже суттєва і вона становить аж 25 000 р..

Залишається тільки здогадуватися, наскільки популярною стане ця модель Гранти, з урахуванням її завищеної ціни. Але в кожному разі, покупці знайдуться, як і на будь-який інший товар. Ще один нюанс, який можна відзначити, так це збірка від Іж-Авто, і тут у багатьох можуть виникнути претензії до якості, що й було на досвіді виробництва ВАЗ 2106 в свій час.

Ну що ж, не будемо загадувати на перед, а подивимося, наскільки вдалою вийшов новий хетчбек від Лади Гранти, і почитаємо відгуки перших власників, які вже починають з'являтися на просторах Інтернету.

Більше цікавого про ладу тут: лада гранта лифтбек

Просмотров: 374 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно