Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Октябрь » 2 » Менеджер з продажу: де шукати і як вибрати
20:30
Менеджер з продажу: де шукати і як вибрати

На сьогоднішньому ринку праці, переповненому робочою силою, насправді дуже складно знайти високопрофесійних співробітників. Вибираючи серед претендентів на посаду менеджера з продажу, необхідно пам'ятати, що вам потрібна людина, яка здатна, перш за все, самостійно приймати рішення. 

І не важливо, що він пропонуватиме потенційним покупцям вашого товару: фрукти або побутову техніку. Здатність знаходити підхід до кожного конкретного клієнта без додаткової допомоги з боку буде запорукою успішності підприємства. 

Хочете стати гарним менеджером?!
Тоді вам нербхідно ознайомитись з цим: анализ продаж.
Актуальна інформація яка буде корисна кожному менеджеру.

Крім того, дуже важлива швидкість і адекватність реакції. Уявіть собі, що ваш співробітник повинен продати кальян, розповісти про його достоїнства людині, яка не має ні найменшого уявлення про те, що це таке, описати вигоди від придбання та довести переваги вашого товару перед іншими. Він повинен врахувати при цьому вік покупця, його залученість в ту або іншу культурну середу, національність і особливості характеру. І тільки чуйно реагуючи на найменші зміни настрою свого партнера по бізнесу, ваш менеджер з продажу зможе в підсумку укласти вигідну угоду. А клієнт, якому необхідний тостер або тютюн для кальяну, купити їх вирішить саме у вас. 

Відомо, що процес продажу товару може здійснюватися різними способами. Існують так звані швидкі продажі, а є ті, що відбуваються в кілька етапів. Однак у кожному разі, намагаєтеся ви продати кальян або овощерезку, вирішальну роль відіграє людський фактор. А тому ініціативність і здатність мислити, а також діяти «по ситуації» є головними критеріями при виборі фахівця на посаду менеджера з продажу. В іншому випадку, вам як керівнику доведеться постійно втручатися в процес продажів і стимулювати до дії безініціативну підлеглого. 

Дуже важлива і особиста харизма, певна частка чарівності і вміння розташувати до себе потенційного клієнта, щоб переконати, що йому просто необхідно, вибираючи тютюн для кальяну, купити кілька варіантів суміші, а не одну. Якщо менеджер з продажу не вміє бути переконливим, то компанію чекають збитки. 

Слід також мати на увазі, що процес продажів пов'язане з постійним стресом, а тому людина, що займається даним видом діяльності повинен володіти витримкою і вмінням з гідністю протистояти негативній реакції на його дії оточуючих. В цьому випадку зовсім не важливо, що він пропонуватиме покупцям, меблі для дому, кальян або тютюн для кальяну. З агресією можна зіткнутися в будь-якій ситуації і потрібно бути готовим до того, щоб повернути ситуацію в свою користь, не зашкодивши при цьому іміджу компанії. 

Де ж шукати менеджера з продажу? Є два шляхи: самому переглядати резюме в спеціалізованих виданнях або чекати тих, хто відгукнеться на ваше оголошення. І другий шлях є більш правильним. Адже як було сказано вище, хороший менеджер з продажу повинен бути ініціативним, а значить, перш за все, він повинен хотіти і вміти продати власні послуги.

Просмотров: 512 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно