Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 13 » Накачати прес за 30 днів
19:05
Накачати прес за 30 днів

Продовжуємо підготовку до головного свята в році. Ми вже розповіли про найдієвіших дієтах , які допоможуть схуднути за місяць.

Сьогодні читайте, як накачати прес в домашніх умовах. Цілком достатньо місяця , для того , щоб опрацювати м'язи черевного преса.

Мода на підтягнуті тіла з кожним роком лише зростає. Про це тепер говорять не тільки спортивні журнали з колонками про правильне харчування , але і всі різні статті про здоров'я. Мати красиве тіло стало модним.

Не маючи часу і додаткових коштів на відвідування фітнес- клубу можна з легкістю накачати прес вдома, більше того , зробити це за досить короткий термін , а саме за місяць регулярних тренувань. Саме роботою , і ніяк інакше , можна назвати фізичні вправи , в тому числі вправи на опрацювання м'язів черевного преса.

Весь черевний прес грубо можна розділити на верхній відділ , нижній відділ і косі м'язи живота. Найлегше опрацьовуються верхній відділ преса і косі м'язи живота , однак , працюючи над косими м'язами , потрібно бути дуже уважними , так як їх розвиненість може негативно позначитися на жіночій талії. Сильно раскаченних косі м'язи живота можуть перетворити жіночу талію в пряму , чоловікоподібну .

А що накачати прес ще швидше та ефективніше я пропоную звернути увагу на этот препарат
Він значно пришвидшує ефект. Це не фальшивка, що доказує продажу цього препарату у провіреному магазині спортивної фармакології. Тут продають тільки якісні препарати, та і ціни не високі.

Найскладніше опрацювати нижню частину преса , як правило , ця частина сама проблемна у жінок , і вимагає додаткових зусиль. При роботі над нижньою частиною преса велику увагу слід приділяти відчуттям в поперековому відділі хребта.

При вправах повинні напружуватися лише м'язи преса , з мінімальним навантаженням на поперек. Біль і напругу в черевному пресі - нормальне явище під час тренувань і після них , однак слід уважно стежити за загальною реакцією свого організму.

Комплекс і кількість вправ при бажанні можна збільшувати , це лише допоможе швидше домогтися поставленого результату . Важливо знати , що проведені тренування повинні бути регулярними. Важливо правильно розподіляти навантаження на різні групи м'язів черевного преса.

Накачати прес для дівчини це не те ж саме , що накачати прес для чоловіка. Справа в тому , що жіночий і чоловічий організми мають різну будову . І якщо при опрацюванні преса у чоловіка регулярні тренування дають швидкий видимий результат , так як м'язовий корсет розташований близько до шкіри , то у жіночого організму все інакше. У жінок між шкірою і м'язовим корсетом присутній набагато більш товстий шар жирового прошарку. І може вийти так , що м'язи преса у дівчини вже досить добре прокачані і мають хороший тонус , але як такого рельєфу не видно. У цьому випадку слід крім вправ ввести ще й певну дієту. Відмовитися від швидких вуглеводів , не їсти на ніч , по можливості відмовитися від мучного та солодкого. Дієта призначається виходячи з індивідуальних особливостей організму і особистих переваг .

 

Перед початком виконання вправ на черевний прес , слід провести невелику розминку , легкі нахили для цього прекрасно підійдуть.

Під час виконання всіх вправ прес слід тримати напруженим , цим гарантується ефективність виконуваних вправ і швидкий результат.

Не слід виконувати вправи на прес відразу після їжу , також не слід відразу після їх виконання приймати їжу.

Прес потрібно качати правильно , не створюючи зайвих навантажень для відділів спини. Важливо , щоб накачений прес не поглинула стрункість талії , для цього не варто робити акцент на вправах , спрямованих на опрацювання косих м'язів живота.

Отже, приступимо до вправ . Для їх виконання не потрібні ніякі тренажери або додаткові обважнювачі , буде достатньо лише килимка , який з успіхом можуть замінити плед або щільний рушник , власне , на ньому і буде виконуватися весь комплекс вправ.

Вправа № 1 . Вихідна позиція : лежачи на підлозі , ноги зігнуті в колінах , руки розведені в сторони , зафіксовані за головою. Піднімаємо корпус на 20-30 градусів від підлоги (залежить від особливостей організму). Поперек не відриває від підлоги , лікті намагаємося тримати рівно , як у вихідному положенні , не притискаючи до вух. Виконуємо безперервно 50 разів.

 

Вправа № 2 . Вихідна позиція : лежачи на підлозі , ноги зігнуті в колінах , руки розведені в сторони , зафіксовані за головою. Піднімаємо корпус на 20-30 градусів від підлоги (залежить від особливостей організму) на два рахунки , тобто виконуємо вправу 1 , при цьому додатково фіксуючи на підйомі і на виході з вправи. Виконуємо 30 разів в статиці ( повільніше , ніж перша вправа ) , поперек не відриває від підлоги , лікті намагаємося тримати рівно , як у вихідному положенні , не притискаючи до вух.

Вправа № 3 " Скручування " . Вихідна позиція : лежачи на підлозі , ноги на вазі паралельні підлозі , руки розведені в сторони , зафіксовані за головою. Піднімаємо корпус , лікоть правої руки прагне до коліна лівої ноги , при цьому права нога випрямляється вперед над підлогою і повертаємося назад , робимо таке ж вправу на іншу ногу , що представляє собою зв'язку . Таких зв'язок виконуємо 20 штук. Ця вправа являє собою скручування , в якому головним чином опрацьовуються косі м'язи живота.

Вправа № 4 " Гармошка " . Початкове положення : сидячи на підлозі , живіт притиснутий до ніг . Починаємо розкриватися , одночасно опускаємо корпус і ноги , тіло набуває форму човники , при цьому потрібно відчувати натяг м'язів. Далі групуючи в початкову "гармошку" , при цьому руками не допомагаємо фіксувати коліна і не опускаємо ступні на підлогу. Робимо 20 таких вправ.

Після даного комплексу вправ важливо добре потягнути м'язи черевного преса. Для цього перевертаємося на живіт , ноги притиснуті до підлоги , а корпус піднімаємо на руках , відчуваючи розтягування м'язів преса , як би штовхаємо груди вище, при цьому низ живота прагне до підлоги , виходимо з вправи плавно. Після цього перевертаємося , сідаємо в складочку і робимо 10-20 легких нахилів - погойдувань вперед до розслабленим ногам , тим самим розслабляючи нашу поперек і спину в цілому.

Просмотров: 1342 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно