Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 10 » Настоянка пустирника при гіпертонії
01:56
Настоянка пустирника при гіпертонії

Пустирник при гіпертонії. В аптеках продають настойку пустирника , але його можна приготувати і вдома. При лікуванні артеріальної гіпертонії настої і відвари рекомендується. Настій коренів валеріани 1 ст. ложку сировини залити склянкою. Спосіб застосування 2 ч. ложки трави пустирника залити склянкою.
Користь і шкода від її використання в цьому випадку оцінюються лікарем індивідуально. Отже, як пити настоянку пустирника при підвищеній емоційній збудливості? В половину склянки води відмірюють 30-50 крапель настоянки і перемішують. При досягненні дитиною віку 12 років, дозволено використовувати її для зниження емоційної збудливості і зайвої гіперактивності. Необхідно також знати, що особливістю препаратів собачої кропиви є поступовий прояв і тривалість терапевтичної дії. Іноді можуть виникнути алергія, розлад травлення. Вони є уретониками, тобто скорочують мускулатуру матки. Майте на увазі, що фітотерапія при стійкої гіпертонії є лише доповненням до основного лікування. При гіпертонії і серцево-судинних захворюваннях пустирник — не набагато краще, ніж плацебо. Для посольства старого тиску можна використовувати нітрогліцерин з трави, таблетки з людиною чи його лицьову настоянку. Намагатися легше ставитися до життя, не приймати все близько до серця, не допускати нервового перенапруження. Під час лактації також треба дотримувати обережності.

Більше інформації тут: http://www.medmoon.ru/medicina/meksidol.html.

Термінологічні сполуки Алергічні реакції, диспепсія. Демократична використовується при нервової системи, вегетосудинної дистонії, спрямованості, аритмії, перепади кров'яного тиску, порушеннях участі. Точне дозування може назвати тільки лікар, який може правильно оцінити характер захворювання, його тяжкість, вік пацієнта і супутні захворювання, а також іншу терапію. Тепер з упевненістю можу сказати, що пустирник допомагає знижувати тиск. Радимо більш докладно ознайомитися з симптомами і лікування гіпертонії 2 ступеня. Іони беруть участь у скороченні міокарда і регулюють провідність і збудливість серцевого м'яза. Виходячи з них, лікар приймає рішення про призначення ліки або відмову від нього. Рецепт приготування простий і містить всього два інгредієнти – 70% спирт і подрібнені сухе листя рослини.

Просмотров: 515 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно