Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 14 » Навіщо нарощувати нігті?
19:51
Навіщо нарощувати нігті?

Перш ніж дізнатись все про нарощування нігтів, завітайте в 
інтернет магазин Моцарт-Хаус і переконайтесь що все що для цього необхідне є доступним кожному.

Прекрасна половина людства завжди прагнула прикрашати свої нігті , а по їх довжині можна було оцінити суспільне становище власниці . На жаль , погана екологія , стреси , часті контакти з миючими засобами не дозволяють багатьом жінкам мати свої довгі і красиві нігті. На щастя , сучасна індустрія краси пропонує зручний і безпечний спосіб вирішення проблеми - моделювання штучних нігтів.
Ця процедура несе в собі цілий ряд переваг. Наприклад , штучні нігті дуже міцні - в 10-20 разів міцніше натуральних ! Штучний матеріал , покриваючи натуральні нігті , захищає їх від негативного впливу зовнішнього середовища. Лак на штучних нігтях носиться дуже довго, не сколюючи і не відшаровуючись - це позбавляє від необхідності постійних перекриттів.
Але, звичайно , головний плюс - це можливість зробити нігті такими , як Ви мріяли : змінити їх форму , збільшити довжину або покрити оригінальним дизайном. Штучні нігті , як прекрасна прикраса , назавжди позбавляють від звички ховати руки !
Поширена думка , що нарощування нігтів - дороге задоволення , але простий розрахунок покаже Вам , що вартість однієї корекції на місяць не перевищує ціни 3-4 манікюрів , необхідних для догляду за натуральними нігтями. Але ж крім грошей - це ще й значна економія часу!
Акрил або гель ?
Сьогодні є дві основні технології моделювання нігтів - так звані « акрилова » і « гелева ». Насправді уф -гелі також належать до класу акрилатів . Основна відмінність між цими системами полягає в способі полімеризації ( затвердіння ) матеріалу. Гель застигає під впливом ультрафіолетового світла в спеціальній лампі , а полімеризація акрилу відбувається при з'єднанні акрилової пудри з рідким мономером . І в тому , і в іншому випадку формується жорстка молекулярна решітка , що служить штучним нігтем.
Є ще ряд відмінностей . Нігті , змодельовані акрилом , мають високу міцність і вкрай рідко ламаються. Акрилова маса більш пластична в процесі нанесення , що дає майстру широкі можливості в моделюванні нігтів , а виконаний дизайн відрізняється чіткістю ліній і контрастністю кольорів. Нарешті , акрилове покриття легко видаляється , розчиняючись в спеціальної рідини . Головна незручність акрилового нарощування проявляється в різкому неприємному запаху мономера , тому салон повинен бути обладнаний потужною системою вентиляції.
Уф - гель не має запаху , але гелеве покриття видаляється лише механічним шліфуванням . До переваг гелю можна віднести можливість нанесення покриття дуже тонким шаром , завдяки чому нігті виглядають натурально. У гелю обмежені можливості в моделюванні об'ємних дизайнів , але своєю кришталевою прозорістю і блиском він у результаті підкорює .
Що таке « камуфляж » ?
В останні роки з'явилися непрозорі акрилові пудри і гелі , що мають колір натурального нігтя. Маскуючі здатності таких матеріалів дозволяють приховати тріщинки , плями , жовтизну й інші дефекти нігтя , а також змінити форму і збільшити довжину нігтьового ложа.
Акрилова і гелева технології нарощування нігтів сумісні. Найбільш популярна схема , коли нігті моделюються акрилом , набуваючи досконалу форму і високу міцність , а чудовий глянець досягається гелевим фінішним покриттям.
Способи подовження нігтів (застосування типс і форм)
Нарощування роблять за допомогою типс або форм . Тіпс застосовують , коли вільний край нігтя зовсім відсутня. Тіпс - це тонка пластина у формі нігтя з ABS- пластика. З її допомогою подовжують вільний край , а зверху формують штучний ніготь. Потім матеріал обпилюють , шліфується і покривається фінішним гелем.
Моделювання на форму - більш поширений варіант . Паперова форма з тефлоновим покриттям одягається на палець і фіксується під вільним краєм нігтя. На ній , як на каркасі , конструюють штучний ніготь бажаної довжини , після чого форма видаляється.
вибір стилю
Існують три основних напрямки в нігтьової стилістиці : Натюрель , Френч і Акваріум .
Нігті в стилі Натюрель моделюють в одній колірній гамі , вони можуть бути прозорими або бежево- рожевими. Прозорі нагадують скло. В основному їх покривають лаком , який відмінно тримається на штучних нігтях до корекції. З матеріалів з ​​камуфлюючі ефектом моделюють нігті кольору натуральної нігтьової пластини. Вони ніжно виглядають і візуально подовжують пальці .
Френч моделюють з матеріалу двох колірних гам. У конкурсних роботах викладають білим кольором вільний край нігтя , а нігтьове ложе роблять прозорим. У салонах краси частіше використовують камуфлирующий матеріал для формування та подовження нігтьового ложа , а вільний край викладають білим або кольоровим акрилом ( гелем ) .
Акваріум - самий барвистий варіант дизайну нігтів. Його особливість полягає в тому , що декоративні прикраси або об'ємна ліплення запечатані всередині прозорого матеріалу. Цікаві поєднання кольорової гами і мініатюрних прикрас дають неповторний , гідний захоплення результат.
Розповідаючи про дизайн нігтів , не можна не згадати ліплення. З кольорового акрилової пудри можна створити маленькі шедеври , які стануть витонченою прикрасою нігтів будь-якої форми . Ліплення прекрасно гармонує із стилем Натюрель , доповнює Френч і оригінально виглядає , плавно виходячи на поверхню з Акваріума .
Вибір форми нігтів
Розглянемо кілька основних форм штучних нігтів: квадратну , овальну , сквоувал , мигдалевидну , стилет .
Квадратна - найпоширеніша форма . Вільний край нігтя має рівну торцеву сторону і прямі кути. Ця форма вважається класичної і підходить всім , підкреслюючи строгість іміджу ділових жінок і акуратну витонченість модниць.
Овальна - має округлу лінію вільного краю нігтя , яка дзеркально відображає лінію посмішки. Геометрично форма нагадує овал.
Мигдалеподібна - вважається класичною формою . Має невелике загострення на кінці нігтя , що нагадує овал. Застосування мигдальної форми нігтя візуально подовжує пальці .
Стилет - має один гострий кут в торці нігтя. Ця форма викликає асоціацію з холодною зброєю і несе в собі елемент агресії. Підходить жінкам, які прагнуть виглядати ефектно і сексуально.
Новаторські ідеї нейл- дизайнерів радують модниць новими екстравагантними формами нігтів , народженими з поєднання кількох класичних форм :
- Звужений квадрат і стилет з двома гранями.
- Звужений квадрат і мигдаль.
- Звужений квадрат і стилет з ребром .
Яку довжину штучних нігтів можна наростити ?
Будь-яку ! Питання в іншому - яка довжина буде Вам зручна ? Можливість стати володаркою красивих і довгих нігтів приводить у захват , але не варто забувати , що довжину треба вміти «носити» . Ультрадлінние нігті , з одного боку , можуть створити побутові незручності , з іншого - підвищують ризик поломки і навіть травматизму . Дотримуйтеся правила - довжина вільного краю не повинна перевищувати ? довжини нігтьового ложа - і у Вас не виникне проблем до наступної корекції.
Чи часто потрібна корекція ?
Натуральний ніготь виростає в середньому на 3 міліметри за місяць і поступово в області кутикули стає помітна частина виріс натурального нігтя без покриття. Саме з цієї причини треба відвідувати салон для корекції штучних нігтів. Як правило , корекція робиться раз на 3-4 тижні. Майстер додає матеріал на відросла зону , за бажанням клієнта зменшує довжину нігтя і ретельно обробляє кутикулу і навколонігтьові валики шліфувальними апаратними насадками , що замінює обрізний манікюр між корекціями .
Як зняти штучні нігті ?
Якщо у Вас виникне бажання (або необхідність) розлучитися з штучними нігтями , пам'ятайте: їх видалення - така ж салонна процедура , як і нарощування . Акрилові нігті розчиняють у спеціальному складі , а гелеві - спилюють абразивами . У другому випадку потрібна особлива обережність , щоб разом з покриттям не видалити натуральний ніготь. Ні в якому разі не намагайтеся зняти нігті самостійно! Тільки фахівець може провести цю процедуру безпечно , зберігши здоров'я Ваших натуральних нігтів.
Скільки часу займає нарощування нігтів?
Звичайна тривалість моделювання в стилі Натюрель - 2-2,5 години , в стилі Френч - 2,5-3 години , Акваріум - 3-4 години в залежності від складності дизайну. Процедура корекції може бути такою ж або трохи коротше .
Час роботи залежить від декількох факторів , але якщо Вам обіцяють наростити нігті за годину або півтора - будьте готові до того , що штучні нігті виявляться товстими , горбистими , будуть відрізнятися один від одного формою і розмірами . Для того , щоб нігті придбали задану форму та дизайн , правильні пропорції , щоб їх краї стали рівними, а поверхня гладкою - для всього цього потрібен певний час. Уявіть скульптора , який висікає з безформного каменю витончене твір. Так само і нейл- дизайнер повинен з застиглого акрилу випиляти ідеальний ніготь.

Просмотров: 775 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно