Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 14 » ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ
20:19
ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ
Одним з найбільш вагомих переваг , яке має автономне опалення - це економія грошових витрат споживача на обігрів свого житла. Це одна з найбільш , мабуть , вагомих причин переходу на автономне опалення. Іншою перевагою є те , що власник автономного опалення самостійно може регулювати температуру системи опалення , і встановлювати її залежно від потреби кількості тепла та гарячого водопостачання. Регулювання у свою чергу також допомагає істотно заощадити на обігріві особливо в міжсезоння.
автономне опалення
 
Подачу тепла у ваш дім можна замовити тут: газорегуляторный пункт шкафной
Як базове так і декоративне.
ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ
Опалювальні котли для автономного опалення мають високий коефіцієнт корисної дії на відміну від систем центрального опалення. Протяжність мереж від автономного опалення не велика , звідси мінімум втрат тепла.
Перевага автономного опалення - це і його вплив на навколишнє середовище. При експлуатації котлів автономного або централізованого опалення відбуваються викиди відходів продуктів горіння в атмосферу , які нічим не відрізняються один від одного за змістом . Однак такі показники , як відходи від індивідуального опалення та сучасних опалювальних котлів практично зводяться нанівець.
автономне опалення
Треба сказати , що автономне опалення має і свої недоліки. Так , індивідуальне опалення вимагає нечастого , але регулярного обслуговування , ремонту і профілактики . Також зазначено , що квартири розташовані в безпосередній близькості до житла , в якому встановлено автономне опалення , дане сусідство може призводити до їх охолодженню. Але цю проблему можна без зусиль вирішити використанням сучасних теплоізоляційних технологій застосовуваних у будівництві , і установкою систем управління обладнанням автономного опалення. Системи управління дають можливість установки певних режимів роботи обладнання автономного опалення , при яких опалювальний котел встановлює теплової мінімум в залежності від температури повітря на вулиці , який підтримується під час відсутності господаря в будинку. Також , прийнявши рішення про встановлення автономного опалення , необхідно пам'ятати про те , що це дія вимагає індивідуального проекту , складеного фахівцями в цій галузі. І ні в якому разі цим не можна займатися самостійно або доручати некваліфікованим робітникам. Автономне опалення вимагає від його власника відповідальності , оскільки в його власності перебуває , по суті , міні- котельня.
ПЕРЕВАГИ І НЕДОЛІКИ АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ
Просмотров: 1243 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно