Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 20 » Перша поїздка. Головні моменти.
12:52
Перша поїздка. Головні моменти.

Отримання прав , це як момент повноліття людини як водія власного транспортного засобу . Починаючи з нього ви маєте повне право керувати машиною самостійно , але , багато новачків бублика побоюються першої поїздки в цій якості , тому, звичайно ж , до неї краще заздалегідь підготуватися і все продумати .

У першу чергу потрібно відзначити , що вибирати для неї час краще , коли пішоходів на вулицях присутній мінімум. Це може бути вихідний день , приблизно ранок , адже як увечері у вихідні , так і в будні рух буде занадто жвавим для подібних експериментів . Перед поїздкою потрібно гарненько виспатися.

Маршрут потрібно вибирати по сухій дорозі і при хорошому освітленні - по поганій погоді і ввечері перший час краще не виїжджати . Відсутність сильного руху на дорозі допоможе не тільки гарненько вивчити маршрут і звикнути до поведінки машини , але і дасть можливість опрацювати складні ділянки по кілька разів. Безумовно , точно знати , як відкрутити болти секретки , як і повністю зріднитися з авто вдасться лише через якийсь час - це можуть бути тижні , а то й місяці.

Не варто думати , що прекрасні успіхи в автошколі гарантують вам звання аса їзди - знання там даються , як правило , лише базові , і їх катастрофічно не вистачає для того , щоб впевнено колесити по міських дорогах . Новачкові обов'язково слід постаратися виробити власний стиль водіння , але , при цьому не варто нехтувати і спостереженнями за іншими учасниками ДД . Можливо , їх поведінку на складних ділянках вчасно підкаже і вам , як слід чинити в тій чи іншій ситуації. Будь-яке своє рішення на дорозі стоїть піддавати ретельному і об'єктивному аналізу . Але , і крайньої самокритики слід уникати , інакше добре водити вам ніколи не дозволить страх.

Цікава та корисна інформація про автомобілі тут: урл
А також про автомобілі третього покоління.
Просмотров: 458 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно