Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Сентябрь » 5 » Презерватив - надійний захист від венеричних захворювань?
23:16
Презерватив - надійний захист від венеричних захворювань?

Просто дістати і надіти презерватив - цього мало. Потрібно дістати і надіти якісний, непрострочену і головне - цілий кондом. Інакше на безпеку не розраховуйте. Більшість людей сліпо довіряють відомим брендам, навіть не замислюючись про те, що з презервативом може бути щось не так. Плюс вони роблять помилки при його зберіганні. Щоб презерватив служив абсолютною гарантією безпечного статевого акту, є певні правила його вибору і зберігання. Якщо їх порушити - презерватив перетвориться на абсолютно марна виріб. 

Прямі сонячні промені і висока температура - руйнують матеріал латекс, з якого вони виготовлені. І якщо презервативи лежать на вітрині під сонячним світлом - вони не придатні для використання. Так зазвичай буває в ларьках або на розкладках (на ринку, в переході, на зупинках). Купувати презервативи краще в аптеці, супермаркеті або в косметичному магазині, (так як там дотримується температурний режим їх зберігання). 

Не носіть презерватив в кишенях брюк. Температура там вище потрібною, за рахунок тепла тіла. Зберігати презервативи потрібно при температурі від 0 ° С до + 25 ° С. Крім того, при тривалому знаходженні в кишені, через постійне тертя можливе порушення цілісності упаковки. Також це стосується гаманців, барсеток і інших щільних місць. Для цього тримаєте презервативи в картонній упаковці, в якій вони продавалися. 

Інструкція про використанню презирватива тут: http://почемуже.рф/как-пользоваться-презервативом-2-фото/.
Все детально і в картинках.

Багато через неуважність купують презервативи без спеціальної зволожувальні мастила. А потім намагаються зволожити його вазеліном, дитячим кремом, олією для масажу і т.д. Цього робити не можна! Кошти на жировій основі руйнують латекс, що легко може привести до розриву презерватива. При покупці обов'язково дивіться, щоб на упаковці був напис «lubricated». Це мастило на силіконовій основі, яка забезпечує зволоження. 

20961026Вскритіе упаковки ні в якому разі не повинно здійснюватися ножицями, зубами, запальничкою, ножем або іншими гострими предметами. Це може порушити його цілісність. У стані сексуального збудження ви можете цього не помітити. Розкривати можна тільки по спеціально відзначеним лініях. Одягаючи презерватив краще зняти кільця з камінням або стразами, щоб випадково не зачепити виріб. 

Зазвичай термін придатності презервативів становить 3-5 років залежно від країни-виробника. Уважно подивіться термін придатності (він може бути вказаний в номері партії, або вибитий окремо від нього), щоб презерватив не виявився простроченим. Для більшої надійності краще купувати презервативи, до закінчення терміну придатності яких не менше 6 місяців. 

Відкрити заздалегідь упаковку можна. Головне - не виймайте з неї презерватив, нехай залишається в ній. Тоді лубрикант протягом 15-20 хвилин не висохне, і ви зможете в потрібний момент без проблем ним скористатися.

Просмотров: 431 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно