Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Август » 28 » Про Ігровий автомат Сейфи
10:58
Про Ігровий автомат Сейфи

Ігровий автомат Резидент має в народі друга назва Сейфи. Справа в тому, що символом Bonus в цій грі служить зображення неспалимого сейфа. Сюжет ігрових автоматів сейфи онлайн нагадує справжній шпигунський комікс, з усім належним антуражем. Дія основної гри відбувається в старому підвалі, де на тлі обшарпаних стін і іржавих труб виконує нелегку місію «боєць невидимого фронту», російська Джеймс Бонд. Поки крутяться барабани слота, а їх всього п'ять, незворушний розвідник з твердим підборіддям вивчає і фотографує ворожі документи. 

 

Екіпірування резидента 

Символіці ігрового автомата сейфи позаздрить найкрутіший бойовик. Пістолети і кулемети, згадані сейфи, зірки і погони, навіть протигаз затесався в арсенал розвідника. Кожен символ має свою ціну, найбільш вагомою вважається медаль з профілем головного героя. Далі за спаданням йдуть: вогнегасник, погони, кулемет, зірка, досьє, протигаз і пістолет. Бонусний символ, як і будь-який інший, повинен проявитися в трьох примірниках, а то і більше. Джокером в грі служить вогнегасник, він прилаштовується до будь-якої комбінації з двох символів, що автоматично робить послідовність предметів прибутковою. 

Спробувати себе у цій справі ви можете тут: играть бесплатно сейфы без регистрации.
Чудова графіка та дизайн і широкі можливості, можна грати як на гроші так і бесплатно.

Бонусні ігри в слоті Резидент 

Грати в автомат сейфи цікаво ще й через його дворівневої призовий гри. Три бонус символу на одній з дев'яти активних доріжок активують найцікавішу бонусну гру. Герой потрапляє в приміщення з чотирма сейфами. Відкриваючи їх в будь-якій послідовності, можна підсумувати бонусні очки. Кожне розкриття здійснює сам розвідник, з непередаваним виразом обличчя стукаючи по сейфу кулаком. Проте небезпека підстерігає героя на кожному кроці. Якщо в один з сейфів вороги підклали вибухівку, то агент заробить купу опіків, а гравець покине супер гру. Не кожен раз сейф виявляється замінованим. Буває, що удача посміхається і герою, і гравцеві. Отримавши скарби і залишившись неушкодженим, шпигун в другій міні грі повинен врятувати свою радистку. Вибравши потрібну з двох дверей підземного бункера, він буде винагороджений прекрасною помічницею, а удачливий гравець - супер призом. 

Гра на подвоєння 

Ризикувати в цій бонусної грі можна тільки при бажанні подвоїти результат виграшного раунду. Ризик, в порівнянні з труднощами агента, невеликий. Вгадуючи потрібну карту, перегравав карту дилера, гравець примножує свій капітал, і може робити це нескінченно. Якщо, звичайно, не промахнеться з вибором і не втратить весь напрацьований капітал. В цьому випадку його пригоди починаються знову.

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно