Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 13 » Процесор i7 для мамбука, ремонт макбук москва
21:47
Процесор i7 для мамбука, ремонт макбук москва
процесор i7

Чи потрібен?

На папері , MacBook Air виглядає тормознутая , в порівнянні з MacBook Pro або деякими PC- ноутбуками. Але це оманливий погляд. Флеш- зберігання вносить істотну різницю в ефективність роботи. Також допомагає те , що одна і та ж компанія (Apple ), виробляє комп'ютер і розробляє операційну систему , яка працює на цьому комп'ютері. Операційна система ретельно оптимізована , щоб максимально ефективно використовувати можливості процесора.

Якщо вам знадобиться ремонт чи настройка мамбука, то звертайтесь сюди: ремонт макбук москва
Тут вам допоможуть спеціалісти, головне що дешево та швидко.

Стандартний 1.3GHz dual - core Intel Core i5 processor оптимізований під роботу MacBook Air. Але якщо ви готові розщедритися на 150 $, то отримаєте двоядерний процесор Intel Core i7. Крім різниці в тактовій частоті на 30 відсотків , є й інші відмінності всередині i7. Він має додатковий мегабайт кеш -пам'яті - 4 Мб замість , 3 МВ на i5. У кеш -пам'яті зберігають часто використовувані дані . Більше кеша , означає , що більше даних можна зберігати на чіпі , а значить i7 працює швидше.

Технологія прискорення « Turbo Boost » i5 і i7 , автоматично включає якнайшвидшу роботу ядер. Цей режим Turbo практично подвоює частоту - з 2,6 ГГц на i5 , до 3,3 ГГц на i7.

Обидва процесора використовують інтегровану графіком - HD Graphics Intel 5000 , а процесор i7 управляє графікою швидше, ніж i5. Якщо ви хочете добитися максимальної продуктивності , то варто витратити 150 $ на процесор i7. А в принципі , це зовсім не обов'язково - стандартного процесора більш ніж достатньо для повсякденного користування .
Просмотров: 790 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно