Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 13 » Продвижение инстаграм и История развития соц сетей
21:01
Продвижение инстаграм и История развития соц сетей
Не всі знають , що поняття «соціальна мережа» з'явилося ще 1954 року й нічого спільного з Інтернетом , звичайно , не мало , а вивчати це явище почали ще в 30 -ті роки минулого сторіччя. Поняття ввів соціолог Джеймс Барнс : «соціальна мережа» - це соціальна структура, що складається з групи вузлів , якими є соціальні об'єкти (люди або організації) , і зв'язків між ними (соціальних взаємовідносин). Якщо говорити більш звичною мовою - це якась група знайомих людей , де сама людина є центром , а його знайомі гілками. Між усіма членами мережі є двосторонні або односторонні зв'язку. Наприклад , це може бути група однокурсників , в якій якийсь Джек є центром, а Білл і Катрін його знайомими (гілками).

Отримати лайки та підписників там легко, все тут: продвижение инстаграм
Швидко та дешево, обробка заявок до 48 годин.


Поступово наукова концепція набувала популярності, спочатку в розвинених капіталістичних країнах, потім і в східній Європі. У міру розвитку суспільства ми прийшли до інформаційного століття , в якому створили масу видів комунікації , що спричинило за собою стрибок у розвитку соціальних мереж , і зараз ця наукова концепція використовується повсюдно. Я розгляну виключно розвиток соціальних мереж в Інтернеті .

Перша соціальна мережа з використанням комп'ютерної техніки стала технологія електронної пошти в далекому 1971 році, яка використовувалася військовими в мережі ARPA Net .

Далі , в 1988 році , фінським студентом Яскраво Ойкаріненом була винайдена технологія « IRC » (англ. Internet Relay Chat - ретранслюється інтернет- чат) , який дозволяв спілкуватися в реальному часі.

Знаковою подією став винахід Інтернету, який став публічним в 1991 році , завдяки британському вченому Тіму Бернерс- Лі.

У 1995 році Ренді Конрадом була створена Classmates.com - перша соціальна мережа в сучасному розумінні . Концепція виявилася дуже затребуваною , і з цього року починається бурхливий розвиток соціальних мереж в Інтернеті. Сьогодні ця мережа досі залишається однією з найпопулярніших в світі і налічує більше 50 млн. користувачів.

У 2004 з'являється Facebook , який за кілька років стає найпопулярнішою в світі соціальною мережею . У ньому використовується все той же механізм спілкування , трохи в іншій площині , що призводить до революції в цій області. Кількість активних користувачів на середину 2011 року - більше 700 млн.

У вересні 2005 року Тім О'Рейлі робить ідеологічний переворот , вводячи поняття « Веб 2.0» у своїй статті « Tim O'Reilly - What Is Web 2.0» , яке описує сучасний Інтернет . Одну з центральних частин нової концепції займають саме соціальні мережі.

У 2008 році з'являється проект Groupon - сервіс колективних знижок , який з одного боку грунтується саме на принципі соціальних мереж ( клич своїх знайомих і отримай загальну знижку) , а з іншого боку використовує соціальні зв'язки дуже поверхово (тільки для покупок) . Сервіс з'єднує спілкування і бізнес , що з упевненістю можна назвати новим рівнем розвитку соціальних мереж в Інтернеті , який поєднує онально і оффлаін світи.
Просмотров: 904 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно