Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 6 » Программируемый логический контроллер
15:38
Программируемый логический контроллер

Програмований логічний контролер ( Programmable Logic Controller ) або ПЛК - це елемент електронного промислового контролера , використовуваного для автоматизації технічного процесу .
Програмовані логічні контролери широко застосовують у промисловому виробництві в автоматизованих технологічних процесах. ПЛК призначені для роботи з машинами , а це означає , що вони володіють апаратом введення / виведення сигналів датчиків і механізмів виконання. Переважно , саме це відрізняє їх від комп'ютерів , орієнтованих на людину.
Контролер , програмований - це не вбудовується , а самостійний елемент , який виготовляється окремо від обладнання ім керованого . Це обладнання розроблено в якості заміни релейно -контактних схем управління , що збираються з окремих компонентів ( лічильників , таймерів і реле).
Всі алгоритми таких пристроїв реалізуються за допомогою спеціальних програм , чим вони і відрізняються від релейних схем управління. Варто зауважити , що якість і надійність їх робочої схеми абсолютно не залежить від її складності. Примітно й те , що один такий пристрій здатне замінити необхідну кількість елементів релейного автоматичної системи , а це дозволяє скоротити витрати на тиражування , експлуатацію та обслуговування системи до мінімуму , збільшивши при цьому її надійність.
Програмований логічний контролер управляє клапанами , перетворювачами частоти та іншими пристроями , одночасно обробляючи вхідні сигнали. Це обов'язковий елемент системи автоматизації виробництва і управління технологічним процесом. ПЛК широко використовується в простих і складних системах самої різної функціональності.

Придбати программируемый логический контроллер можна тут: логические контроллеры
Запрошуються до співпраці великі підприємства.

Просмотров: 443 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно