Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 14 » Путишествие, трансфер в барселоне
19:18
Путишествие, трансфер в барселоне
Розповідь сімейної сімейної пари про відпочинок.

Відпочинок відмінно організують вам тут: трансфер в барселоне

Сьогодні ми виходимо на зв'язок з вами з прекрасного містечка Кароліна Бугаз, який знаходиться в 50 км від Одеси і розташований прямо на узбережжі Чорного Моря.

Ми багато років йшли до реалізації того стилю життя в якому прибуваємо в даний момент нашого життєвого шляху. Ми так само багато років говорили і запалювали людей вільним стилем життя , яким хотіли жити самі , але в гонці за кар'єрою і фінансовим благополуччям доводилося тільки зображати з себе людей вільних від роботи. Навесні 2010 року ми проаналізували і зважили що в нашому житті для нас важливіше. Адже ми багато років формували свої цілі , записували їх на папері , озвучували їх перед великими аудиторіями , мотивували своїми високими і красивими цілями партнерів по бізнесу , друзів і родичів. Виходить , що ми багато років працювали на цілі , фактично ми були заручниками власних цілей , а життя при цьому проходила мимо. Проаналізувавши все це , ми наблизилися до важливого прийняттю рішення в нашому житті ...

Вибір стояв перед тим , чи продовжувати нам далі брати участь в гонці за створенням забезпеченого життя або почати реалізовувати свої мрії прямо відразу і по ходу вже розширювати власну зону комфорту. І так - фінансовий успіх , а задоволення життям і мрії на потім або отримання радості від життя кожен день починаючи з сьогоднішнього дня і по ходу збільшення власних фінансових можливостей і накопичень .

Звучить можливо банально і здається таким зрозумілим і простим. Зате на практиці цей підхід почав здійснювати прямо чудеса в наших головах , а надалі і в житті. Досить було змінити всього на всього вектор важливості з одних пріоритетів на інші і все пішло зовсім по іншому. Ми просто вирішили жити вільним стилем життя і головним пріоритетом вибрали здійснення своїх мрій вже сьогодні і зараз.



Просмотров: 780 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно