Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 9 » Що цікаво користувачеві Інтернету сьогодні?
17:34
Що цікаво користувачеві Інтернету сьогодні?

Інтернет різноманітний і неповторний, тільки сьогодні вашій увазі свої сторінки запропонують більше 200 мільйонів сайтів , на які щотижня заходять до 2 мільярдів відвідувачів. Зрозуміло , що серед усього цього розмаїття є й оригінальні ресурси , представлені в одиничному екземплярі або ті , які привертають найбільшу кількість користувачів .
Поряд з пошуковими системами , соціальними мережами , сайтами онлайн магазинів і поштових серверів в Інтернеті , наприклад , працюють численні сайти знайомств. І якщо звичайні сайти подібної спрямованості вже не викликають подиву , то ось тематичні ресурси, створені для того , щоб допомогти вам знайти друга , однодумця або навіть другу половинку , можуть бути вельми цікавими. Деякі сайти знайомств об'єднують людей, що захоплюються одним і тим же хобі або проживають в одному і тому ж населеному пункті. Напевно , ви зможете знайти сайти знайомств окремих університетів або навіть державних установ. А як вам сайт знайомств для « некрасивих » людей ? Саме так називається нещодавно запущений ресурс , який покликаний допомогти людям з комплексами навчитися заводити друзів.

Замовити інтернет що буде завжди з вами можна тут: 3G модем для Интертелеком
Низькі ціни та відмінна якість.

Розважальні ресурси також збирають до декількох мільйонів відвідувань на добу. Наприклад , вже івестний всім ресурс « відео- love_ - рулетка » щодня відвідується представниками з усіх куточків земної кулі , в незалежності від статі і віку. Якщо говорити про вітчизняних інтерактивних ресурсах , то картинки , приколи і відео на xa - xa.org також проглядаються практично всіма групами користувачів і ймовірно , що в найближчому майбутньому сайт також стане інтернаціональним. Цікавий і той факт , що аналогічні розважальні ресурси беруть максимум відвідувачів в розпал робочого дня.
Нарешті , не можна не сказати кілька слів про хостингах відео і фотографій. За допомогою сайтів , куди користувач може завантажити практично будь-які картинки , ви можете знайти і шпалери для робочого столу, і аватарку і навіть зробити підбірку картин улюбленого художника. Що стосується відео хостингів , то на них щодня з'являються тисячі годин нових роликів. При цьому статистично аудиторія згаданих сайтів росте з кожним роком

Просмотров: 436 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно