Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июнь » 13 » Що подарувати любителю собак
14:18
Що подарувати любителю собак

Вибір подарунка - справа відповідальна. Що подарувати близькій чи не дуже людині, щоб ваш подарунок припав йому до смаку?

Найкраще дарувати те, що якимось чином пов'язане із захопленням людини. Отже, що краще подарувати запеклому собачникові?

Рекомендую віднестись оригінально, подарувавши ручну роботу, 
знайти таку можна тут: аксессуары для собак своими руками

Книги про собак

«Книга - кращий подарунок», - вчили нас в дитинстві. Це твердження і донині не втратило своєї актуальності. Тому за подарунком можна сміливо відправлятися в книжковий магазин. Кращим варіантом книжкового подарунка стане подарункова ілюстрована енциклопедія про собак або ж спеціальне видання, присвячене улюбленої породі вашого друга.

Футболка з зображенням собаки

Відмінна ідея для тих собаківників, які люблять підкреслити свою індивідуальність. Футболки з тваринами користуються популярністю серед людей різного віку, так що такий подарунок можна сміливо назвати універсальним. Для любителя собак виберіть футболку із зображенням собаки його улюбленої породи - ми впевнені, що це річ стане фаворитом в його гардеробі.

Домашні тапочки у вигляді собачок

Любителі домашнього затишку, безсумнівно, оцінять м'які тапочки у вигляді собачої мордочки. Така мила штучка буде гріти не тільки ноги господаря, але і його серце, постійно нагадуючи про домашнього улюбленця.

Статуетка

Такий подарунок більше підійде для жінки-собаковода. Одна умова - статуетка не повинна бути дешевою і такий, яку можна зустріти на кожному розі. Пошукайте що-небудь солідне й оригінальне.

Лежанка для собаки

Вибираючи подарунок для любителя собак, не обов'язково обмежуватися подарунками тільки для господаря. Підберіть небудь корисне і для його вихованця. Наприклад, ніколи не будуть зайвими матрацик, лежанка для собаки для будинку або накидка для перевезення собаки в автомобілі.

Сумка або переноска для собаки

Якщо ваш знайомий - собаківник-мандрівник, сміливо купуйте сумку, перенесення або клітку для собаки. Такі речі незамінні при поїздках на виставки, змагання чи просто в подорожі в компанії домашнього улюбленця.

Подарунковий сертифікат на послуги грумера

Кожна собака потребує гігієнічному догляді, особливо, якщо у неї довга, кучерява або жорстка шерсть. Собак таких порід потрібно правильно купати, вичісувати, стригти і тримминговать.

Грумер-професіонал не тільки приведе в порядок зовнішність собаки, а й проконсультує її господаря щодо правильного догляду за її шерстю, очима, вухами, кігтями.

Сайт для собаки

Мабуть, самий незвичайний подарунок, який ви можете піднести своєму приятелю-собачникові, - це сайт, присвячений його вихованцеві.

Це може бути простий сайт-візитка з набором фотографій і короткою інформацією про собаку вашого друга. Такі сайти зазвичай коштують недорого. Єдине «але» - його необхідно адмініструвати, тобто заповнювати актуальною інформацією. Якщо ваш друг ледве-ледве справляється з електронною поштою, такий подарунок навряд чи можна назвати доречним. Але якщо ж він «просунутий» користувач інтернету, ваш подарунок повинен припасти йому до смаку.

Просмотров: 483 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно