Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Июль » 17 » Що таке товарний бетон
22:26
Що таке товарний бетон

Товарний бетон - це бетон, який поставляється на будівельний майданчик із заводу в готовому для укладання стані. Даний вид матеріалу переважно застосовується на будівельних майданчиках, де немає можливості розмістити спеціальну техніку - бетономішалки та склади для зберігання. Також великим попитом він користується тоді, коли потрібен у відносно невеликому обсязі або необхідно виробляти його укладання в кілька етапів через який період часу. 

Придбати якісний товарний бетон за доступною ціною можна тут: продажа товарного бетона

Компанією «ЛайфБетон» виробляється доставка матеріалу при дотриманні правил і норм транспортування, тому контроль якості продукту здійснюється не тільки на виробництві, а й строго до того моменту, як він буде поставлений на об'єкт замовника. Однак, зрозуміло, відповідальними за якість робіт з укладання матеріалу і за його ущільненню будуть співробітники замовника. 
Як правило, будівельний бетон дорожче бетонних сумішей, які замовник самостійно готує до безпосереднього використання на будівельному майданчику, проте але це дозволить економити на тимчасових і трудових ресурсах.

Просмотров: 975 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Григорий  
0
а какая марка бетона из этих orion-trans.com.ua/beton/ считается товарной? Или все? И есть ли смысл брать зимний если сейчас работы делать хочу...

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно