Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 19 » ЩО ТАКЕ WEBMONEY?
19:06
ЩО ТАКЕ WEBMONEY?

Це електронна система безготівкових розрахунків в інтернеті. Фактично це банк, тільки з тією різницею що гроші зберігаються не на сбер книжці а на електронному рахунку причому введення і виведення грошей тут набагато простіше ніж скажімо в Ощад Банку. Оплачувати за допомогою webmoney можна все! Від комунальних платежів , до покупок в звичайних магазинах , список організацій приймаючих інтернет валюти постійно зростає , невиключено що через пару років ми будемо робити покупки не виходячи з дому , а оплата буде відбуватися саме через систему webmoney , число користувачів якої постійно зростає , а її річний оборот з кожним роком збільшується більш ніж в два рази.

Ця система також дозволяє брати гроші в кредит: http://wmr1000.ru/kredit.shtml

Із збільшенням точок доступу і зниженням тарифів на інтернет ця система привертає все більше нових людей і незабаром може скласти конкуренцію найбільшим вітчизняним і зарубіжним банкам . Незважаючи на всі успіхи системи деякі фахівці натякають на те що , зберігати гроші в електронному вигляді непрактично і навіть небезпечно , мотивуючи це тим що з ростом хакерства , будуть збільшуватися шанси втратити чесно зароблені гроші ... Насправді це не відповідає дійсності , webmoney використовує 128 бітну систему шифрування , т.е що б зламати сайт знадобитися , зусилля супер комп'ютера , яким канєшно хакери не володіють , але навіть якщо це і станеться , вони все одно не зможуть забрати ваші гроші , адже так звані "ключі" (це такі зашифровані файли ) зберігаються не в інтернеті , а у вас на комп'ютері , а система тільки веде моніторинг ваших операцій .

Як бачите серйозних зауважень по безопастості WebMoney не має, що дозволяє з упевненістю зберігати в ній накопичені гроші. Наприкінці хочеться сказати Webmoney - найстаріша система на російському ринку, і за 7 років функціонування встигла накопичити унікальний досвід роботи в реаліях вітчизняної економіки , а також зуміла вийти на ринки країн ближнього зарубіжжя. Система стабільна і переживає небувалий підйом росту і розвитку! У ній можна і потрібно зберігати гроші , адже це не тільки вигідно але і зручно !

Просмотров: 442 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно