Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 16 » Страховики: 90% водіїв не знають, навіщо потрібна страховка, страхование грузов
22:02
Страховики: 90% водіїв не знають, навіщо потрібна страховка, страхование грузов
Левова частка водіїв , оформляючи страховку на автомобіль , навіть не спромагаються прочитати договір . Як наслідок , вони не знають своїх прав і часто втрачають гроші , кажуть страховики.

Спеціаліст Керченського відділу страхової компанії «УНІКА » Наталія КРИШТАЛЬ на прес -конференції в керченській редакції « Аргументів тижня - Крим » повідомила , що власники автомобілів неохоче вивчають документи при оформленні страховки. В результаті , потрапивши в ДТП , водії воліють вирішити проблему самостійно , не вдаючись до послуг страховиків.

Страховка необхідна і для грузів, оскільки у нещесному випадку ви втратите не тільки авто алее і товар.
Рекомендую страхувати груз тут: страхование грузов

«Перше , що потрібно зробити у випадку ДТП , зателефонувати в вашу страхову компанію. Там цілодобово працює фахівець , який , задаючи певні питання , зорієнтується в ситуації і підкаже , що вам потрібно зробити » , - розповіла КРИШТАЛЬ . За її словами , фахівець порадить , чи викликати «швидку» , міліцію , залишати чи місце ДТП або можна поїхати на станцію техобслуговування .

«Часто буває , що водії на місці домовляються про якесь відшкодування шкоди , а потім з'ясовується , що за допомогою страхової компанії цих витрат можна було б уникнути , або мінімізувати їх » , - повідомила КРИШТАЛЬ .

За словами фахівця страхової компанії , в Керчі та Криму водії періодично стикаються на дорогах з шахраями. Тому бажання « залагодити миром» неприємність на дорозі може обернутися колосальними втратами для гаманця автовласника.
Просмотров: 681 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно