Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 27 » Тест драйви в автомобільних журналах. Кому вірити?
21:14
Тест драйви в автомобільних журналах. Кому вірити?

Серед автолюбителів популярними автомобільними журналами є "За кермом " , " П'яте колесо " , "Авто Ревю" , "Тюнінг автомобілів" , "Авто Світ " і багато інших. З автомобільних журналів ми дізнаємося про новинки автомобільної промисловості , а також знайомимося з останніми тенденціями і віяннями у світі автомобілів . Для нас пишуть найкращі журналісти. З їхніх слів ми дізнаємося про тест драйві нового автомобіля , який їм дістався на випробування.

Але чи так все гладко пишуть журналісти , чи можна довіряти тест драйву в автомобільних журналах. Якщо ми почитаємо черговий тест машини , то що ми дізнаємося. Як налаштовувати сидіння або який пластик застосовується при виготовленні панелі авто ? Але якщо ми збираємося в найближчому майбутньому придбати даний автомобіль , то ця інформація нам не особливо цікава. Це ми можемо дізнатися самостійно в автосалоні і помацати майбутню покупку своїми руками.

Самі цікаві новинки у світі автомобілів тут: auto.ironhorse.ru

Я жодним чином не хочу звинувачувати журналістів відомих автомобільних журналів. Так, вони пишуть красиво , але інформації в їх публікаціях , особисто для мене , замало. А як виглядає той же самий тест драйв автомобільної новинки , який проходить за умовами автовиробника ?

Журналісти пишуть про те , як вони відчувають у важких (читай - у спеціально підготовлених ) умовах новоявлену машину. Особливо розчулює , коли тест драйв проходить по благополучним доріжках Європи. Яка повинна бути різниця для майбутнього покупця автомобіля , як він веде себе в Європі. Йому більше цікаво, як пристосована новинка до жорстких російських умов з мінливим кліматом. Ось які повинні питання хвилювати покупця: як веде себе автомобіль на російських дорогах , не противиться Чи він вживання вітчизняного бензину , чи буде спеціальна версія ( пакет погані дороги) і багато інших.

У заголовку цієї статті стоїть питання «Чи варто довіряти тестам і оглядам в автомобільних журналах ? » На нього немає однозначної відповіді. У кожного на це питання є своя думка і суперечка може затягнутися на тривалий час. І все одно кожен залишиться при своїй думці. Але слід зазначити , що в якості джерелами знання автомобільні журнали підійдуть для початківців автолюбителів і можуть стати одним з орієнтирів при покупці майбутньої машини .

 

Просмотров: 428 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно