Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 13 » Трохи про Москву
18:16
Трохи про Москву

Москва , як багато в цьому звуці ... Місто контрастів , місто вогнів , місто мільйонів людей і машин. Здається, не знайти в цьому величезному мегаполісі тихого , спокійного місця. Але воно є. У самому центрі міста є маленький , сонячний дворик з лавочками та пісочницею , де по вихідних пахне млинцями і лунає дитячий сміх , а білизна , розвішані на мотузці , нагадує про старі часи . І він не один. Також Москва сповнена парків та лісових зон , де можна не поспішаючи пройтися по тихих , вузькими стежками , насолоджуючись співом птахів і сонячними променями , які проникають крізь крони столітніх дерев , далеко від пилу та шуму годувати качок у ставку і спостерігати за білими лебедями , що пливуть по водної гладі.
Сьогодні Москва - це окрема країна , життя в якій крутиться , як секундна стрілка . У ній все вирує , всі біжать і все рухається . Тут не можна відставати , якщо хочеш встигнути , а коли встигнеш - рухайся далі .
Величезні хмарочоси , панельні багатоповерхові будинки і неосяжні центри торгівлі - все це вабить , лякає і вражає! Кращі університети , бібліотеки і музеї - це те , що необхідно для освіти. Сучасні бізнес центри , фірми та офіси - те, що необхідно для престижної роботи . Неможливо не знайти заняття в тому прекрасному місті . А скільки розваг є в столиці! Тут театри , сотні кінозалів і розважальних центрів , виставки та концертні майданчики - все , що можна собі уявити , на будь-який смак і гаманець.
Складається таке враження , що Москва приймає всіх , хто хоче її підкорити . Але не всім це вдається. Кожна людина як - ніби сам по собі , тримає всередині свої проблеми і переживання , встановлює свій ритм , який повинен збігтися з ритмом міста . Але всіх об'єднує одне - вони москвичі ! Головними якостями для всіх людей Москви повинні бути терпіння , працьовитість , швидкість, активність і любов!

Більше про москву ви зможете дізнатись на екскурсії: необычные экскурсии по Москве
Ви дізнаєтесь та побачити багато цікавих та дивних фактів.

Просмотров: 911 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно