Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 14 » Установка сплит систем
18:52
Установка сплит систем
Сплит-система - це тип кондиціонера побутового або напівпромислового призначення. Кожна спліт- система включає в себе зовнішній блок , що виконує функції компресорно- конденсаторного агрегату , і внутрішній блок , що здійснює випаровування . Сполучені вони електричним кабелем і трубами з міді , які забезпечують вільну циркуляцію фреону. Зовнішній блок також містить вентилятор і повинен бути розташований в місці , де атмосферне повітря зможе охолоджувати його природним шляхом - обдуванням .

Контроль над температурним режимом здійснюється за допомогою ще одного елемента - пульта дистанційного керування , який здатний змінювати температуру за бажанням користувача. Крім того , більшість моделей « вміють» автоматично включатися і відключатися по заданому таймером часу , змінювати напрям потоку повітря та багато іншого.

Установка сплит систем може стати справжньою проблемою.
Найкращим варіантом є звернутись до спеціалістів, рекомендую сюди: установка сплит систем
Тут працюють професіонали, ви будете впевнені у якості установки.
Також низькі ціни та оперативність роботи.

Побутова спліт- система: види і призначення
Залежно від способу і місця фіксації внутрішнього блоку , спліт -системи підрозділяють на колонні , настінні , напольно -стельові , касетні і канальні . Всі вони крім цього ще розрізняються за потужностями .

Колонні кондиціонери застосовують у приміщеннях великих площ - залах. Вони забезпечені спеціальними вбудованими жалюзі , які здатні змінювати напрямок повітряного потоку. Потужність складає від 5 до 14,5 кВт .
Настінна спліт -система має невелику потужність - до 5 кВт. Найчастіше встановлюється в житлових приміщеннях. Її складові елементи - мідні трубки, що з'єднують блоки , естетичніше всього запроторити в підвісних стелях.
Спліт -система напольно- стельового зразка здатна регулювати потужний потік повітря , рівномірно розподіляючи температуру в приміщенні. Найефективніше їх використовувати в прямокутних кімнатах.
Касетні і канальні спліт- кондиціонери мають аналогічну будову і застосування: завдяки можливості приєднання додаткового воздуховода з функцією додавання свіжого повітря використовуються в місцях великого скупчення людей. Потужність їх порівнянна з колонними кондиціонерами.
Просмотров: 821 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно