Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 14 » Вибираємо хутряну шапку!
20:45
Вибираємо хутряну шапку!

Коли настала зима , не тільки календарна , але сама справжня - з морозцем , холодом і снігом. Давно ми не розбирали тему зимових головних уборів , пропоную виправити це прикре упущення ! Все-таки більша частина жителів Росії стикається з справжніми морозами , але жінки є жінки , нам хочеться не просто не замерзнути цієї зими , але і прекрасно виглядати , підкресливши свій індивідуальний стиль .
Крім того , майже з кожною клієнткою ми так чи інакше торкаємося цього питання - що носити взимку ? Ви скажете - у багатьох є машини , але ж зима - це не тільки якось дістатися до роботи в будні, і до кіно і кафе у вихідні , це і ковзани , і лижі , і санки , сноуборди і просто прогулянки по зимовому парку або лісі. І проте більшість не влаштовує найпростіший варіант - капюшон куртки чи шуби .
Ми хочемо не просто не отримати теплий аксесуар , що захищає нас від примх негоди , а й аксесуар стильний , який би нас прикрасив , зробившись невід'ємним елементом нашого стилю . Думаєте , завдання непосильне ? Як би не так!

Рекомендую звернути увагу на шапку кубанку: Кубанки
Чудова хутряна шапка яка на сьогодні є дуже популярна.

Просмотров: 468 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно