Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Апрель » 7 » ВИБИРАЄМО ОРИГІНАЛЬНІ АВТОМОБІЛЬНІ СКЛА
23:10
ВИБИРАЄМО ОРИГІНАЛЬНІ АВТОМОБІЛЬНІ СКЛА

На вітчизняному ринку крім якісних автомобільних стекол, існує безліч підробок під світові бренди. Це не тільки псує імідж відомим авто виробникам, але і ускладнює вибір автомобільного скла, що може стати реальною загрозою для самого автомобіліста і його пасажирів, а також причиною серйозної дорожньо-транспортної пригоди.

Автоскло продаються в широкому асортименті і різних видів. Як зробити правильний вибір при купівлі автомобільного скла від виробника, щоб бути впевненим у безпеці при водінні? Розглянемо більш детально в даному питанні.

Як виявити не оригінальне автомобільне скло?
Якщо ви володієте невеликим стажем водіння, то вам буде дуже непросто відразу ж визначити хорошу підробку автомобільного лобового, бічних або заднього скла від достовірного якісного продукту. Розуміння того, що ви придбали неякісне підроблене автоскло, прийде тільки при його установці або ж в процесі експлуатації.Як виявити не оригінальне автомобільне скло
На підробці почнуть швидко з'являтися тріщини або подряпини, при використанні щітки з очищаючим засобом або ви помітите викривлення або не точне зображення при перегляді через дане скло. Природно подібні недоліки є причинами неякісного сировини або недотримання необхідних технологій під час виробництва автомобільного скла. У такому разі порушується його геометрія, а також міцність виробу.

Замовити автомобільне скло дешевше можна тут: лучшая цена.

Все це дуже небезпечно, оскільки підроблене автоскло при пошкодженні розколюється на великі та гострі частини, які можуть сильно нашкодити, як водієві, так і пасажирам. Також «підробка» може просто луснути на частини або навіть вибухнути при незначному механічному пошкодженні або перепаді температури.

Якісні автоскло можна придбати тільки в авторизованих автоцентрах, що володіють належною ліцензією і сертифікатом якості пропонованого товару. Хороше фірмове автомобільне скло навпаки відрізняється максимальною міцністю, і при однакових умови експлуатації, буде служити вам набагато довше «підробки», а також воно є в десять разів безпечніше. Як виявити не оригінальне автомобільне скло (фото-2)При будь-якому впливі на оригінальне автомобільне скло, воно розбивається на безліч дрібних шматочків з тупими краями. Це створюється, завдяки дотримання спеціальних технологій виробництва.

Якісні автоскло не каламутніють, а також не спотворюють зображення, тому водій відчуває себе впевнено на дорозі, оскільки може правильно і чітко визначити всі можливі ситуації на дорозі.

Оригінальні скла володіють правильними розмірами і ідеально вписуються під автомобіль, що не можна сказати про підроблені вироби. «Підробки» зазвичай менше отвору або взагалі в нього не входять. Ще один аспект, за якими можна відрізнити «підробку» — це сонцезахисна смуга. На неякісному автомобільному склі вона швидко вигорить.

Просмотров: 478 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно