Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 4
Гостей: 4
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 25

От і все ... сама чудова і безтурботна пора нашого життя , про яку ми завжди будемо згадувати з теплом і розчуленням , позаду.

Так, на жаль , все коли-небудь закінчується , залишаються тільки фотки в альбомі і теплі спогади. Причому абсолютно не важливо - добре ми вчилися чи погано , школа була нашим будинком , місцем, де ми знайшли своїх друзів , свою першу любов , місцем , з яким пов'язано так багато відкриттів ... Ми завжди будемо пам'ятати ці натерті мастикою підлоги коридорів і вестибюлів , довгоочікуваний дзвінок , після якого зриваєшся з місця і біжиш назустріч пригодам і , звичайно ж , ми завжди будемо пам'ятати своїх вчителів . Ми стали старше , пройшли цілий етап свого життя , здали всі шкільні іспити і треба це справа якось відзначити. Ось для цього і придумали Випускний Вечір .

Не важливо , хто береться за організацію випускного , батьки , класний керівник або ж перебувають масовики - витівники серед випускників (все-таки великі вже , можуть і ... Читать дальше »

Просмотров: 878 | Добавил: 329 | Дата: 25.05.2014 | Комментарии (0)

Бути батьком - папарацці дуже непросто! Спіймати в кадр цих божевільних гномиків в природному місці їх існування , так само захоплююче , як і складно! Мабуть, найважливіше у фотографії дітей - слідувати за ними , спостерігаючи з боку і не втручаючись в їх життя , ловлячи живі природні емоції .

Тому сьогодні ми не будемо зачіпати постановочну зйомку , а поговоримо більше про репортажі.

Звичайно , можна взяти на себе роль керівника - сценариста і розписати , що і як має робити дитина , поки ви його фотографуєте : «Сонечко , подивися на маму , тепер помахай ручкою! ». Часом дивуєшся , звідки маленька модель набралася цих манірних штампів позування ? Можливо , бачила по телевізору. Збережіть подовше природність в дитині , не змушуйте його позувати. Не вчіть дітей поганому, вони самі навчаться !

Замовте дитячу фотосесію у професіоналів тут:&n ... Читать дальше »

Просмотров: 868 | Добавил: 329 | Дата: 25.05.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно