Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Октябрь » 25

Буріння як вид діяльності ніколи не втратить своєї актуальності. Але для того, щоб благородний труд буровика був не тільки корисний, але і матеріально виправданий, дуже важливо не помилитися з вибором знаряддя праці - бурової установки, супутнього обладнання та бурового інструменту. Золоте правило при виборі бурової техніки - мати чітке уявлення про завдання, які вона повинна буде виконувати, іншими словами - розуміти, що саме ви збираєтеся робити з буровим верстатом. Зовсім недавно в бурінні намітився новий тренд - великі установки на базі вантажних шасі почали витіснятися малогабаритними буровими верстатами, не поступливими першим за можливостями. Про ці верстатах і поговоримо. Малогабаритні бурові установки бувають двох типів - електричні і гідравлічні. Електричні установки найбільш доступні за ціною і прості у використанні - включив в мережу і бурі. Більшість новачків починають саме з них. Однак, працюючи на електроустановці, бурильник за її плюсами п ... Читать дальше »

Просмотров: 1203 | Добавил: 329 | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

Потрібно перевезти або доставити вантаж з Казахстану Це може бути збірний вантаж, негабаритний чи небезпечний вантаж - це не принципово. Наша компанія знає як це зробити, доставка вантажів - це наш профіль. Багаторічний досвід роботи на ринку вантажоперевезень і професійні навички наших співробітників дозволяють сміливо заявити - ми знаємо кращий маршрут для доставки вантажу з Казахстану і ми організуємо вантажоперевезення злагоджено і без запинок. 

Грузоперевозками по Казахстану займається компанія: http://timgroup.kz/.
Перевірена компанію з гарною репутацією. Перевозить швидко та не дорого.

Звичайно, всього передбачити не можна. Маються на увазі - непередбачені погодні умови, ремонт конкретного автобана або аварія на трасі - було б нерозумно заявляти, що такі проблеми не можуть вплинути на хід вантажоперевезення. Ми підходимо до вирішення будь-якої проблем ... Читать дальше »

Просмотров: 993 | Добавил: 329 | Дата: 25.10.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно