Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Январь » 26

Жодне весілля не обходиться без торта. І якщо раніше на Русі було прийнято пригощати гостей великим круглим короваєм, то зараз можливості кондитерів дозволяють виготовити торт будь-яких форм, розмірів і смаків.

Як вибрати торт на весілля

До того ж весільний торт – не просто солодке частування, а важлива частина торжества, тому до його вибору молоді пари підходять так само серйозно, як і до вибору сукні або костюма.

У більшості випадків турботи про святковий десерт бере на себе наречена, тому ще перед оформленням замовлення їй необхідно володіти деякою інформацією. У цій статті розповідається про те, на що варто звернути увагу при виборі.

Почнемо з начинки. Звичайно, ... Читать дальше »

Просмотров: 332 | Добавил: 329 | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

Цікавим і стильним рішенням для ванної кімнати є стільниця, яка служить додатковим місцем для розміщення приладдя, які повинні постійно перебувати під рукою. Під стільницею може бути розмішений пральна машина або шафка, що допоможе приміщенню придбати більш лаконічний і закінчений вигляд.

При виборі матеріалу для стільниці, перш за все, необхідно враховувати підвищений рівень вологості у ванній кімнаті, тому звичайний фарбований МДФ погано підходить для експлуатації в таких умовах. Краще зупинити свій вибір на водостійких штучних матеріалах, камені або дереві, обробленому спеціальним просоченням.

При виборі стільниці потрібно враховувати форму і розмір раковини. Для настільної раковини підійдуть міцні стільниці, зд ... Читать дальше »

Просмотров: 383 | Добавил: 329 | Дата: 26.01.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно