Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Февраль » 01

Камський автомобільний завод, або КамАЗ — найбільший російський виробник вантажних автомобілів, автобусів, тракторів, комбайнів, електроагрегатів, теплових міні-електростанцій та комплектуючих. Основні виробничі потужності розташовані в місті Набережні Челни, Республіка Татарстан.

У 1960-х роках СРСР мав потребу в розширенні парку вантажних автомобілів для підвищення продуктивності при автомобільних перевезеннях. Жодна з існуючих автомобілебудівних підприємств на той момент не могло задовольнити величезний попит в большегрузах з вантажопідйомністю від 8 до 20 тонн.

У серпні 1969 року Рада міністрів СРСР і ЦК КПРС ухвалили низку документів, згідно з якими в Набережних Челнах Татарської АРСР повинно було почати ... Читать дальше »

Просмотров: 494 | Добавил: 329 | Дата: 01.02.2017 | Комментарии (0)

Є приголомшливі круїзи, ідеально підходять під поняття "сімейний відпочинок з дітьми".
Нижче кілька підказок, які допоможуть Вам спланувати Ваш відпочинок.

1. У щасливі діти щасливих батьків! Так що не затягуйте з вибором і відпочивайте всі разом ;)

2. Зараз досить круїзів з гарантованими російськими групами. Це означає, що будуть екскурсії російською мовою, меню, програма дня, рускоговорящій обслуговуючий персонал, а також можливі розваги та спілкування із співвітчизниками. Для когось це безсумнівний плюс.

3. На лайнерах круїзної компанії MSC Cruises діти до 18 років проживають безкоштовно в каюті з 2-ма дорослими. На новітньому лайнері MSC Preziosa є ціла палуба, вироблена спеціально для д ... Читать дальше »

Просмотров: 540 | Добавил: 329 | Дата: 01.02.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно