Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2017 » Март » 14

Підлога для душової кабіни без піддону – досить складне сантехнічне споруда: він повинен приховувати комунікації підведені до стоку води, і бути герметичним. Для кращого відтоку води робиться ухил підлоги в бік стоку.

Переваги
Душ без піддона – це конструкція, яка існувала задовго до появи душових кабін і тепер знову стала популярною. Сучасні технології, матеріали і сантехніка дозволяють зробити такий душ зручним, гігієнічним і стильним.
У чому переваги душа без піддона, виконаного врівень з підлогою ванної, але з невеликим ухилом:
Можна створити душову будь-якого розміру і конфігурації;
Багаті можливості для створення індивідуального дизайну;
Ванна кімната здається просторішою;
... Читать дальше »

Просмотров: 664 | Добавил: 329 | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

Сьогодні шоу про хакерів, ніби Містер Робот, б'ють всі рекорди по популярності, а хакерський жаргон вже перестав, власного кажучи, бути жаргоном як таким. Всі ми знаємо, як часті витоку даних користувача і скільки лиха може накоїти талановитий школяр з комп'ютером і виходом в інтернет. Системи автомобілів Jeep зламуються прямо на дорозі, робота міжнародної корпорації може бути паралізована протягом десяти хвилин, а злом корпоративного facebook-аккаунта, наприклад, компанії Crayola, – таке нікчемна справа, що смішно й говорити.
Так чому ж користувачі все ще використовують один і той же пароль для пошти, соцмереж та доступу до інтернет-банкінгу? Чому корпоративна політика безпеки більшості компаній змушує співроб ... Читать дальше »

Просмотров: 750 | Добавил: 329 | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

Розташування

В передньо-нижньої частини малого тазу навколо верхньої частини сечівника безпосередньо під сечовим міхуром спереду прямої кишки.

Будова

За обрисами нагадує плід каштана - округлений трикутник, підставою прилягає до сечового міхура. Через передміхурову залозу проходить уретра. На задній поверхні простати проходить борозенка, умовно деляющая її на праву і ліву бічні частки, обмежена семявыбрасывающими протоками, що відкриваються з боків насіннєвого горбка.

Складається з фіброзної, м'язової і залозистої тканини. Більшу частину простати складає залозиста тканина, що складається з численних залозистих ходів з гроздевидными мішечками або ацинусами. Залозиста тканина складається з 30-50 залозок, що відкриваються в передміхурову частину сечівника навколо сім'яного горбика 20-30 вивідними протоками.Периуретральные залози розташовані навколо простатичного відділу уретри.

Читай ... Читать дальше »

Просмотров: 562 | Добавил: 329 | Дата: 14.03.2017 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно