Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 17 » 5 цікавих фактів з психології
14:35
5 цікавих фактів з психології
Обговоримо цікаві факти з соціальної психології

1. Чи знаєте ви, що маніяки, найчастіше, мають вельми посередню зовнішність? Було виявлено, що красива людина рідше піде на злочин, ніж той, хто красотою обділений. Докази цьому ми можемо знайти, наприклад, подивившись фотографії в Інтернеті відомих вбивць минулого століття...

2. Ви, напевно помічали, що чоловіки запам'ятовують , що саме було сказано на його адресу, а дівчата відзначають , як це було сказано. Подібний ефект можна помітити і в стресовій ситуації. Скажімо, якщо молода людина і жінка стануть свідками злочину , то чоловік опише зовнішність нападника, а дівчина акцентує увагу на обличчі жертви.

3. У магазинах жінки звертають особливу увагу на ті полки, де панує безлад. Вони думають, що якраз там є все саме підходяще.

Цікавитесь психологією? Рекомендую відвідати тренінги Юрія Бурлатова, 
детальніше про них тут: юрий бурлан

4. Чи знаєте ви , що зі стриманим у зовнішніх проявах емоцій людиною, набагато рідше сперечаються оточуючі. А з тим, хто гаряче б'ється за свою думку і експресивно виражає свій настрій, навпаки, хочуть дискутувати.

5. Дослідним шляхом виявлено, що опинившись у незнайомій обстановці, більшість людей повертає праворуч. Запам'ятайте це і наступного разу, коли, наприклад, зовсім не захочеться стояти в довгій черзі, займайте ту чергу, що лівіше.


Просмотров: 811 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно