Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 17
Як тільки малюк почав впевнено стояти і робити перші кроки - пора вибирати взуття . Зрозуміло , взуття у нього була і раніше , але зараз настав момент вибору взуття для ходьби. І це дуже важливий момент , оскільки до 6 років ніжка дитини складається в основному з хрящової тканини і від правильного підбору взуття в чому залежить формування і здоров'я кістково -м'язової системи малюка .

Отже, як вибрати взуття дитині , щоб він відчував себе комфортно і при цьому не нашкодити ніжкам малюка в період розвитку?

Обрати взуття для дитини можна тут: http://www.nepromokashkashoes.ru/catalog/dlya-malchikov/krossovki/ 
Просмотров: 806 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

В даний час в будь-якому місті є багато організацій , які займаються цими питаннями. Якщо Ви вирішите укласти договір з проектною організацією , то слід простежити , щоб у проекті були вказані висотні позначки будинку (котеджу ) , підведення комунікацій , глибина і тип фундаменту. Так само необхідно включити в договір про споруду будинку пункт про відповідальність цієї організації про можливі додаткові витрати, що сталися внаслідок їх недоробок і неточностей в проекті. Вибираючи те , як побудувати будинок (котедж) , слід заздалегідь продумати і визначити свої потреби та можливості , а так само врахувати всі сторони його подальшої експлуатації. При виборі проекту виходять з числа членів сім'ї , для якої будується будинок , з тим , щоб забезпечити побутові зручності для всіх членів сім'ї і більш повно задовольнити культурні потреби.

Для будівництва потрібні  деякі установки, наприклад свайні,
дізнатись більше та замо ... Читать дальше »
Просмотров: 815 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

« Навіщо на дорогах стільки люків? Є такі ділянки, де цих люків - по кілька штук на пару метрів дороги». 


Дорожні люки в Японії прикрашають місто. 

Замовити пофарбування люків можна тут: люков под покраску 

Давно мучить питання , навіщо на дорогах стільки люків ? Ні, навіщо вони взагалі потрібні - це зрозуміло. Але будь-який автолюбитель спостерігав такі ділянки , де цих люків - по кілька штук ... Читать дальше »
Просмотров: 1222 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

Складні життєві періоди можливі в будь-якому віці , іноді не вистачає життєвого досвіду , сил , щоб впоратися самотужки . Сімейний психолог обов'язково допоможе знайти себе і налагодити взаємини з близькими та рідними.

Знання « підводних течій » сімейного життя і вміння обходити перешкоди - обов'язок професійного психолога . Він підкаже , як поліпшити стосунки в сім'ї і гідно зустрічати неминучі зміни .

При цьому психологи повністю впевнені , що ні в одній сімейній парі немає « головного винуватця» , тому що складності у відносинах завжди трапляються від взаємодії обох. Так що боятися візиту до фахівця не потрібно , так як там вам будуть тільки допомагати.

Але сімейні психологи надають допомогу не тільки дружинам. Також , вони допомагають з проблемами у вихованні дітей - але тільки тоді , якщо їх корінь - в батьках. Інакше , потрібно звертатися до дитячого психолога .
< ... Читать дальше »
Просмотров: 734 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)


Як відомо , з моди виходить все. І молодим дівчатам зовсім не подобатися носити пальто або плаття , яке вже пару років як не модно. Змінюється мода і на прикраси , однак якщо ці прикраси виготовлені з дорогоцінних металів , то не всі можуть собі дозволити таку заміну занадто часто. Тим не менше, для тих , хто завжди хоче мати найкрасивіші і модні прикраси.

Придбати золоті прикраси дешево можна тут: Золотые ювелирные украшения

Є вихід . І вихід цей - ломбард. Зазвичай у споживача в голові виникає схема « ломбард - золото - ціна». Ломбард скуповує золото , ціна на яке влаштує всіх. Як відомо , найчастіше , скупка золота здійснюється не за найвигіднішими цінами. Тому люди віддають золото тільки в разі крайньої необхідності , коли терміново потрібні ... Читать дальше »
Просмотров: 962 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)


Як вибрати телефон з сотень або тисяч моделей? Як принести покупку додому і не розчаруватися в ній через пару годин або днів? Вам вдасться уникнути головного болю, якщо перед придбанням нового електронного друга ви прочитаєте пару нехитрих рад. 
Ринок мобільних телефонів дуже різноманітний, головне - зробити правильний вибір!

Телефони nokia дуже популярні на сьогодні.
Обрати телефон можна тут: купить телефон нокиа
Ціни тут нищі і комплект повний.

Кроки:

1 Зрозумійте , для чого вам потрібен телефон. Від цього залежить багато чого. Ви ж не будете купувати бетономішалку , прийшовши в автомобільний салон за позашляховиком ? Точно так само справа йде і з телефонами. Вони можуть виконувати занадто різні функції. Сьогодні теле ... Читать дальше »
Просмотров: 744 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

Обговоримо цікаві факти з соціальної психології

1. Чи знаєте ви, що маніяки, найчастіше, мають вельми посередню зовнішність? Було виявлено, що красива людина рідше піде на злочин, ніж той, хто красотою обділений. Докази цьому ми можемо знайти, наприклад, подивившись фотографії в Інтернеті відомих вбивць минулого століття...

2. Ви, напевно помічали, що чоловіки запам'ятовують , що саме було сказано на його адресу, а дівчата відзначають , як це було сказано. Подібний ефект можна помітити і в стресовій ситуації. Скажімо, якщо молода людина і жінка стануть свідками злочину , то чоловік опише зовнішність нападника, а дівчина акцентує увагу на обличчі жертви.

3. У магазинах жінки звертають особливу увагу на ті полки, де панує безлад. Вони думають, що якраз там є все саме підходяще.

Цікавитесь психологією? Рекомендую відвідати тренінги Юрія Бурлатова, 
... Читать дальше »
Просмотров: 812 | Добавил: 329 | Дата: 17.03.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно