Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 17 » Як вибрати телефон?
14:45
Як вибрати телефон?

Як вибрати телефон з сотень або тисяч моделей? Як принести покупку додому і не розчаруватися в ній через пару годин або днів? Вам вдасться уникнути головного болю, якщо перед придбанням нового електронного друга ви прочитаєте пару нехитрих рад. 
Ринок мобільних телефонів дуже різноманітний, головне - зробити правильний вибір!

Телефони nokia дуже популярні на сьогодні.
Обрати телефон можна тут: купить телефон нокиа
Ціни тут нищі і комплект повний.

Кроки:

1 Зрозумійте , для чого вам потрібен телефон. Від цього залежить багато чого. Ви ж не будете купувати бетономішалку , прийшовши в автомобільний салон за позашляховиком ? Точно так само справа йде і з телефонами. Вони можуть виконувати занадто різні функції. Сьогодні телефон купують не тільки для того , щоб постійно бути на зв'язку або мати «майже -все - що вміє » комбайн , але і для того , щоб підтримати свій імідж чи показати рівень достатку і приналежність до певного класу . Тому , якщо вам потрібен саме круто виглядає апарат , то можна звернути увагу на дешеві , але вражаючі зовні копії топових моделей (китайського виробництва , звичайно).


2 Вибираючи дизайн , пам'ятайте про практичність . Потримайте телефон в руці , прикладіть до вуха - комфортно? Пам'ятайте: цим телефоном ви будете користуватися кожен день , навіть в самих незручних ситуаціях . Тому він повинен вам не тільки подобатися , але і бути зручним .

  3 Кому хочеться опинитися в ситуації , коли потрібно терміново подзвонити , а телефон «сів» ? Нікому , звичайно. Тому , чим довше апарат «тримає» батарею , тим краще. Зараз більшість пристроїв здатні працювати не менше п'яти -семи днів в режимі очікування і чотирьох -п'яти годин в режимі розмови.

4
Існують як моделі з повністю кнопковим управлінням , так і з тачськрінамі ( сенсорними екранами) . Існують і комбіновані варіанти . Враховуйте , що сенсорні екрани , як правило , менш довговічні в порівнянні з класичними кнопками. Джойстики також порівняно часто виходять з ладу.


5 Якщо ви часто розмовляєте за кермом , то слід подумати про гарнітурі . Більшість телефонів зараз її підтримують , так що проблем бути не повинно. Якщо ви збираєтеся слухати музику - подбайте про те , щоб телефон підтримував використання флеш -пам'яті , так як вбудованої , швидше за все , не вистачить.

6
Зараз телефон перетворився на багатофункціональний комбайн - тут і фотоапарат , і календар з нагадуваннями , і плеєр , і Інтернет. Вибирайте те , що вам потрібно . Не варто спокушатися функціями , які не знадобляться , особливо якщо ваш бюджет огранічен.Не варто бігти в магазин відразу ж , як тільки у вас з'явилися гроші . Краще за кілька днів зібратися з думками , обдумати майбутню покупку - і тільки потім , з холодною головою , витрачати гроші.
Просмотров: 743 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно