Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 17 » Як побудувати будинок або котедж. З чого почати будівництво будинку.
15:37
Як побудувати будинок або котедж. З чого почати будівництво будинку.
В даний час в будь-якому місті є багато організацій , які займаються цими питаннями. Якщо Ви вирішите укласти договір з проектною організацією , то слід простежити , щоб у проекті були вказані висотні позначки будинку (котеджу ) , підведення комунікацій , глибина і тип фундаменту. Так само необхідно включити в договір про споруду будинку пункт про відповідальність цієї організації про можливі додаткові витрати, що сталися внаслідок їх недоробок і неточностей в проекті. Вибираючи те , як побудувати будинок (котедж) , слід заздалегідь продумати і визначити свої потреби та можливості , а так само врахувати всі сторони його подальшої експлуатації. При виборі проекту виходять з числа членів сім'ї , для якої будується будинок , з тим , щоб забезпечити побутові зручності для всіх членів сім'ї і більш повно задовольнити культурні потреби.

Для будівництва потрібні  деякі установки, наприклад свайні,
дізнатись більше та замовити їх можна тут: копровая установка 

Ведення підсобного господарства вимагає організації зручного взаємозв'язку між окремими групами приміщень будинку та земельною ділянкою. Велике значення в будівництві будинку ( котеджу ) з ділянкою набувають розташування входу в будинок. Пристрій другого входу з кухні , через передпокій або веранду створює додаткові зручності для сільськогосподарських робіт на присадибній ділянці.

Побудувати будинок або котедж бажано на відстані 5 ... 10 м від кордону тротуару , що захистить від безпосереднього впливу дорожнього шуму і пилу , і дасть можливість посадити попереду зелені насадження , зберегти візуальну зв'язок з вулицею .

Будівництво будинку ( котеджу ) , його економічність , залежить від доцільності проекту , правильного рішення конструкцій , використання місцевих будівельних матеріалів , якості будівництва та інших умов.


Витрати при будівництві будинку ( котеджу ) залежать не тільки від використовуваних матеріалів , але і від його геометричної форми. Найдешевша форма побудови будинку - це квадрат. Наявність ламаних ліній ведуть до збільшення витрати будматеріалів і втрати тепла в опалювальний сезон. Отже , чим складніше конфігурація будинку, тим дорожче він Вам обійдеться .

як побудувати будинок

Як побудувати будинок або сучасний котедж , щоб будівництво не перетворилася в довгий і виснажливий кошмар - краще найняти бригаду професіоналів. Це буде коштувати дорожче , але Ви збережете своє здоров'я і час , а це , повірте , дорогого коштує . Слід мати на увазі , що які б не були будівельники сумлінні , контроль над ними з Вашого боку повинен бути обов'язково ! А для цього необхідно навчитися розбиратися хоча б поверхово в питаннях, що стосуються будівництва вашого будинку.
Просмотров: 814 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно