Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Март » 17 » Як вибрати взуття дитині
15:41
Як вибрати взуття дитині
Як тільки малюк почав впевнено стояти і робити перші кроки - пора вибирати взуття . Зрозуміло , взуття у нього була і раніше , але зараз настав момент вибору взуття для ходьби. І це дуже важливий момент , оскільки до 6 років ніжка дитини складається в основному з хрящової тканини і від правильного підбору взуття в чому залежить формування і здоров'я кістково -м'язової системи малюка .

Отже, як вибрати взуття дитині , щоб він відчував себе комфортно і при цьому не нашкодити ніжкам малюка в період розвитку?

Обрати взуття для дитини можна тут: http://www.nepromokashkashoes.ru/catalog/dlya-malchikov/krossovki/ 
Вибір великий і низькі ціни.

Необхідно дотримати ряд правил:
Дитина повинна брати участь у виборі взуття . Можна заздалегідь доглянути в магазині ряд моделей , але купувати варто тільки після примірки.
Вибір розміру. По довжині - довжина ступні плюс 10-15 мм , тобто якщо подати ніжку дитини вперед , то між задником і п'ятою повинен проходити мізинець дорослої людини. По ширині - враховуючи повноту ноги. Обов'язково зверніть увагу на підйом. Взуття має одягатися без утруднень. Міряти взуття потрібно стоячи.
Матеріал . Якісне взуття для дітей виготовляється зі шкіри , замші або нубука. Ці матеріали ідеальні з точки зору гігієни і довговічності. Хутро зимового взуття так само повинен бути натуральним .
Вимоги до підошви - еластичність , гнучкість , легкість . Так само підошва не повинна бути слизькою , тому переважно рифлена підошва. За твердженнями фахівців , низький каблучок дитячого взуття необхідний. Висота каблучка - 5-10 мм. ( З власних спостережень : підошва з поперечною РІФЛЕНКА схильна лопатися якраз по цих РІФЛЕНКА ) .
Супінатор обов'язково повинен бути присутнім в будь дитячого взуття. Це запорука майбутнього здоров'я ніжок малюка , він бере участь в правильному формуванні зводу стопи і перешкоджає розвитку плоскостопості.
Задник повинен правильно фіксувати ступню. Він повинен бути цілісним , без вирізів , досить жорстким.
Застібка повинна бути регульованою , зручною і надійною (щоб дитина могла сама одягати і знімати взуття ) , щільно прилягати до ніжки . Оптимальний варіант - липучка або блискавка.
Підсумок: правильно обрана взуття для дитини це - шкіряне взуття з гнучкою рифленою підошвою на низькому каблучку , з супінатором , жорстким цільним задником і зручною застібкою. Підберіть правильно розмір , взуйте малюка. Якщо він вільно стоїть, ходить , бігає і стрибає , значить , йому зручно , можна купувати обрану модель.

Швидкість росту стопи: на 2-3 роки - 2-3 розміру на рік , 4-7 років - 2 розміру на рік , в шкільному віці - 1-2 розміри у рік. Різниця між розмірами дитячого взуття - близько 5 мм. Тому , особливо в ранньому віці необхідно стежити за зростанням стопи і вчасно міняти взуття для дитини. Не купуйте взуття навирост !
Просмотров: 805 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно