Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Сентябрь » 9 » Як накачати біцепс в домашніх умовах
19:41
Як накачати біцепс в домашніх умовах

Біцепс - це красива і рельєфна м'яз, своєрідна візитна картка спортсмена, що показує наскільки велику силу волі він має. Часто задають питання як накачати біцепс не відвідуючи тренажерний зал, на це питання Ви отримаєте відповідь перейшовши за посиланням. 

Отже, що ж таке біцепс? Навіть люди ніколи не займалися у своєму житті анатомією прекрасно знають назву і локалізацію цього м'яза. Біцепс - має дві головки і виконує функції: 

Накачати біцепс в домашніх умовах - завдання цілком реальне і посильне. Тут, перш за все, потрібно велике бажання, завзятість і труд. Допоможуть в цьому штанга, гантелі і турнік. 

Для швидкого росту м'язів використовуйте цей препарат: steroidtop.com.
Він стимулює швидкий ріст м'язів і оптимальний по своїй ціні.

Як накачати біцепс. Вправи зі штангою. 
Схема вправ зі штангою Як накачати біцепс зі штангою Перш ніж взятися за тренування біцепса потрібно пам'ятати про правило номер один - обов'язково необхідно спочатку розігріти м'язи. Так само потрібно знати, що б накачати біцепс в домашніх умовах ніколи не використовуйте ривки.

Якщо у Вас є можливість придбати штангу, то вона буде неоціненним помічником в досягненні поставленої мети. Не поспішайте відразу навантажити себе великою масою. Це не приведе до очікуваних результатів, а тільки зашкодить техніці виконання вправ. 

Отже, починаємо вправу. Стаємо біля стіни і беремо штангу хватом знизу. Повільними неспішними рухами піднімаємо штангу до грудей. Лікті зафіксовані і не рухомі, не намагаємося їх задіяти в підйомі штанги. Під час вправи працюють тільки м'язи спини і біцепси. Коли опускаєте руки вниз, не опускайте їх до кінця, залишаючи м'язи в невеликій напрузі. 

Як накачати біцепс, використовуючи гантелі. 
Вправи з гонтелей Вправи для біцепса на гонтелях Як накачати біцепс при домашніх тренуваннях знають практично всі чоловіки і порадять використовувати гантелі. Так, дійсно гантелі дуже зручні і цілком Вам допоможуть. Пам'ятайте, що потрібно стежити за диханням під час виконання вправ: підйоми виконуємо на видиху, при опусканнях - вдих. 

Стаємо прямо, в кожній руці по гантелі, ноги на ширині плечей, лікоть щільно притискаємо до тулуба і фіксуємо. Потім повільно, по черзі піднімаємо до себе і опускаємо руки. Як і при вправах зі штангою руки опускаємо не до кінця, а тримаємо їх злегка піднятими. 

Як накачати біцепс. Турнік або перекладина. 
Вправи на лавці з гантелями Качаем біцепс на турніку Підтягуйтеся на турніку або перекладині не широкою зворотним хватом. Відстань між руками має бути небагато вже, ніж плечі. Поступово досягнете десяти підтягувань по п'ять підходів. В подальшому не збільшуйте кількість вправ, а робить важчою підвішуючи на себе утяжелитель. 

Задавшись питанням, як накачати біцепс при використанні домашніх можливостей пам'ятайте про те, що тренувати біцепс потрібно не частіше одного двох разів на тиждень, даючи м'язі час на відпочинок і відновлення, що б уникнути мікротравм. Сподіваюся, наш невеликий огляд допоміг Вам розібратися в тому, як накачати біцепс.

Просмотров: 572 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно