Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 12 » Як правильно купити землю
15:54
Як правильно купити землю

Через постійне подорожчання земельних ділянок та недосконалість чинного законодавства на ринку з'явилося багато аферистів.

У земельному та цивільному кодексі передбачається обов'язкове завірення нотаріальною конторою перехід прав власності на земельні ділянки. Держакт також допоможе перевірити документацію сторони, що продає безпосередньо до здійснення угоди. Але , тільки власний досвід в даній справі дійсно може допомогти покупцеві ділянки. Для початку , необхідно прочитати акт , який засвідчує і підтверджує право власника на земельну ділянку. Необхідно звернути увагу , коли він був виданий.

Після цього слід звернути увагу на те , хто заявлений як власник , і подивитися паспортні дані цієї особи , який виступає продавцем. Також в акті необхідно подивитися , яким чином ця людина стала власником , на підставі яких документів . Потрібно вимагати відповідне рішення місцевої ради , дарчий договір , купівлі- продажу або обміну. Необхідно попросити кадастрову виписку.

Земельні ділянки використовуються суворо відповідаючи їх цільовим призначенням. Якщо продається земля під будівництво житлового будинку , то в акті це обов'язково вказується. В іншому випадку необхідна зміна призначення земельної ділянки , що не завжди дозволено з точки зору законодавства .

Однак , певні види земель сільськогосподарського призначення допускаються під житлову забудову. Це землі , віддані під особисте селянське господарство , житлової зони господарств фермерського типу , а також землі садових і дачних кооперативів .

При покупці землі з іншим цільовим призначенням необхідно пройти консультацію у фахівця. Процедура зміни призначення складна і тривала . Лише Кабінет міністрів має право змінити цільове призначення земельної ділянки.

Наступний етап - перевірка площі і меж ділянки . Це потрібно для того , щоб після оформлення документів не виявити, що знаходиться він не біля річки та лісу , а поруч із цвинтарем або димлячим заводом. Також це допоможе упевнитися , що на вашій майбутній землі не побудували небудь сусіди.

Для перевірки краще запросити фахівців з землевпорядних ліцензованих компаній. Скориставшись професійними вимірювальними приладами , вони визначать , чи той це ділянка і встановлять його чіткі межі . Підтвердити припущення допоможуть у районному відділі архітектури , держадміністрації та санепідемстанції.

Корисним виявиться і спілкування з майбутніми сусідами. Вони розкажуть про можливі конфлікти власника ділянки з суміжними землекористувачами , неможливості підвести комунікації та інших проблемах.

Купляти землю я рекомендую тут: посмотреть земли сельскохозяйственные в тверской области
Вигідна покупка землі, все чесно і прозоро.

Просмотров: 454 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно