Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 12

Перший мотоцикл був запатентований великим німецьким інженером Готліб Даймлер 29 серпня 1885 . У патенті винахід Даймлера позначено як « візок для верхової їзди з гасовим двигуном ».

У середині XX століття мотогонки проводилися не на спеціальних трасах , а на звичайних міських вулицях. У підсумку під час заїздів ліхтарні стовпи , бордюри , вибоїни на дорогах представляли неабияку небезпеку для гонщиків , а самі заїзди перетворювалися на криваве шоу. Багато мотогонщики того часу не доживали навіть до випуску наступних модифікацій їх мотоциклів !

СРСР займав друге місце в світі за обсягами виробництва мототехніки. Заводи Ирбит , Києва , Іжевська , Коврова і Мінс ... Читать дальше »

Просмотров: 1875 | Добавил: 329 | Дата: 12.04.2014 | Комментарии (0)

Через постійне подорожчання земельних ділянок та недосконалість чинного законодавства на ринку з'явилося багато аферистів.

У земельному та цивільному кодексі передбачається обов'язкове завірення нотаріальною конторою перехід прав власності на земельні ділянки. Держакт також допоможе перевірити документацію сторони, що продає безпосередньо до здійснення угоди. Але , тільки власний досвід в даній справі дійсно може допомогти покупцеві ділянки. Для початку , необхідно прочитати акт , який засвідчує і підтверджує право власника на земельну ділянку. Необхідно звернути увагу , коли він був виданий.

Після цього слід звернути увагу на те , хто заявлений як власник , і подивитися паспортні дані цієї особи , який виступає продавцем. Також в акті необхідно подивитися , яким чином ця людина стала власником , на підставі яких документів . Потрібно вимагати відповідне рішення місцевої ради , дарчий договір , купівлі- продажу або обміну. Необхідно попросити кадастрову випис ... Читать дальше »

Просмотров: 454 | Добавил: 329 | Дата: 12.04.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно