Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 22 » Як правильно купувати одяг в інтернет-магазинах?
13:00
Як правильно купувати одяг в інтернет-магазинах?

Інтернет-магазини стають все популярнішими і , напевно, це правильно - для покупців цікавіше і вигідніше робити вибір серед більшої кількості магазинів і товарів , ніж в торгових центрах. Навіть великі і відомі марки , які донедавна консервативно продавали свої товари тільки у фірмових магазинах вже поспішно виходять зі своїми пропозиціями в інтернет , до рядовим користувачам.

Велику роль відіграє комфорт для покупців - приємніше сидіти на дивані і віртуально переходити з магазину в магазин , ніж бігати по поверхах торгових центрів. Ну і кур'єрська доставка прямо в руки додає покупкам в інтернеті приємності . Але треба пам'ятати, що і до таких покупок треба ставитися критично і раціонально , щоб не віддати свої гроші за неякісні та невідповідні товари.

Перш ніж придбати одяг через інтернет магазини, почитайте що про них пишуть інші. Це можна зробити на тут: бонприкс интернет магазин отзывы

Отже, припустимо , ви знайшли новий для себе інтернет -магазин , наповнений цікавими і привабливими товарами. Не варто відразу кидатися замовляти все , що сподобалося. Для початку треба вкрай уважно ознайомитися з правилами замовлення і відгуками покупців, у тому числі і в інтернет , можливо картина представиться вам не такою прекрасною , як спочатку . Треба пам'ятати , що багато інтернет -магазини пропонують особливі умови замовлення та додаткові знижки передплатникам , отже, варто підписатися на новини сайту перед здійсненням покупки .

Якщо ви обираєте одяг або взуття , то обов'язково зверніть увагу на можливість примірки - багато магазини почали пропонувати такий варіант через зростання конкуренції . І, звичайно , покупці воліють приміряти всі вибрані моделі , а після цього сплатити тільки те , що підійшло. Але тут є й спосіб заощадити , адже деякі магазини при відмові від примірки готові зробити додаткову знижку , навіть якщо здійснюється термінова доставка . Але таку знижку має сенс отримувати тільки в добре відомих вам магазинах , а ось на початку своєї «кар'єри шопоголіка » краще приміряти одяг і взуття перед оплатою.

Також зверніть увагу на можливість отримувати додаткові знижки або подарунки за відгуки . Якщо ви плануєте і далі купувати в даному магазині , то чому б не витратити пару хвилин на відгук , щоб заощадити ? !

Цими тонкощами не вичерпуються поради покупцям , треба завжди пам'ятати також закони , за якими ви можете вимагати повернення грошей чи інші компенсації , але це вже тема іншої розмови.

Матеріал підготовлений співробітниками служби доставки СДЕК

Просмотров: 487 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно