Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 22

Я вже втомилася від цього щоденного безглуздого розмови.

Вирішили ми значити брати машину в кредит , тому що накопичити поки не виходить , а стара вся розвалюється , ремонтуємо щотижня ....

Значить подивилися ми фольксваген поло , шевроле Круз , і ... ладу гранту спорт ( це бажання чоловіка)

Так от , їздить поки тільки він , так як механіка , пропоную брати автомат , може і я буду керувати ( права є)

Я пропоную фольксваген брати , Круз подобається , але каско нарахували 90 тис. руб , для мене це дорого.

А він другий тиждень мені ширяє мозок на рахунок лади ! Хоче і все! Це як взагалі зрозуміти ? Каже в спортивній версії все ті ж функції що і в поло + навіть датчик дощу і взагалі покруче буде + дешевше) Але б ... Я не хочу , я вважаю що якщо брати кредит , то треба брати хорошу машину - іномарку (хоча вони зараз все в Росії випускаються ) Кредит на вітчизняну машину обходиться на 4 тис дешевше на місяць. Але я вважаю це не гроші. Ну і звичайно ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: 329 | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Ніша посередників ніколи не буде вичерпана. З кожним роком сервіс, як послуга , стає все більш затребуваним , а виробник йде з продажів у зв'язку із зростаючою складністю і технологічністю виробництва, і , як наслідок , необхідністю зосередитися на ньому.

Тому , якщо ви володієте організаційними навичками або навичками продажів , у вас завжди є шанс досягти успіху в продажі реклами. Під продажем реклами насамперед мається на увазі продаж послуг для просування компанії на ринку - від поліграфії до промоутінга .

Хочу порекомендувати вам спеціалістів, які допоможуть все організувати, включаючи комап'ютерне супроводження: CRM для рекламного агентства

Необхідний інвентар для створення агентства : ви, ваша голова і ваші зв'язки . Починати треба зі зв'язків. Все, що для цього потрібно - зробити сотню візиток (200-300 рублів) , зібрати список друкарень , ЗМІ , великих аге ... Читать дальше »

Просмотров: 434 | Добавил: 329 | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Інтернет-магазини стають все популярнішими і , напевно, це правильно - для покупців цікавіше і вигідніше робити вибір серед більшої кількості магазинів і товарів , ніж в торгових центрах. Навіть великі і відомі марки , які донедавна консервативно продавали свої товари тільки у фірмових магазинах вже поспішно виходять зі своїми пропозиціями в інтернет , до рядовим користувачам.

Велику роль відіграє комфорт для покупців - приємніше сидіти на дивані і віртуально переходити з магазину в магазин , ніж бігати по поверхах торгових центрів. Ну і кур'єрська доставка прямо в руки додає покупкам в інтернеті приємності . Але треба пам'ятати, що і до таких покупок треба ставитися критично і раціонально , щоб не віддати свої гроші за неякісні та невідповідні товари.

Перш ніж придбати одяг через інтернет магазини, ... Читать дальше »

Просмотров: 488 | Добавил: 329 | Дата: 22.04.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно