Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 22 » Як прокачатись?
20:22
Як прокачатись?

щоб накачати руки , не обов'язково проводити в залі довгі години . Навпаки , близько 98 % натуральних бодібілдерів не можуть придбати бажані обсяги саме через перетренованості .


Цікаво , що багатьом хлопцям з недостатньо накачаними м'язами рук їхні персональні тренери рекомендують подвоювати або навіть потроювати роботу над біцепсами. І в результаті хлопці розчаровуються , оскільки не бачать прогресу . Так чому не росте біцепс ?

Причина в тому , що біохімічні ресурси , які наше тіло використовує для нарощування м'язової маси обмежені , тому будь-яка зайва робота буде ігноруватися організмом. Ключ до нарощування великих біцепсів криється у тренінгах високої інтенсивності в поєднанні з адекватним періодом відновлення , під час якого і відбувається зростання .

Майте на увазі , що без спортивних добавок ви можете тренуватися або довго , або інтенсивно. Працювати одночасно у двох напрямках не вийде , так як тіло не може природним шляхом поповнювати свої ресурси під час тривалого інтенсивного тренінгу .

Придбайте продукти для спортсменів тут: steroidtop.com/36-mgf

інтенсивність

У більшості випадків тренування рук займає не більше 20 хвилин. Хоча самі м'язи рук продовжують працювати , і коли безпосередньо не задіяні в повному діапазоні руху , і навіть коли ви качаєте інші частини тіла. Наприклад , відведення рук з гантелями в сторони: основне навантаження в цій вправі припадає на дельти , але біцепси і трицепси також беруть участь у переміщенні ваги. Така статична напруга виснажує ресурси . Спробуйте виконати сет підйомів на біцепс зі штангою з напруженим пресом. Ви не зробите і половини підходу!

Коли ви приходите в зал і працюєте з вагами , ваша мета - стимулювати ріст м'язів , а не перевіряти витривалість організму. Для істотного прогресу необхідно отзаніматься належний час і йти.

Залиште час на відновлення

М'язи рук дуже легко перетренувати . Генетично , відновлення у всіх відбувається з різною швидкістю. Єдине , що нас об'єднує - це біохімічні реакції , які необхідно направляти на зростання м'язової маси.


Відновлення - досить тривалий процес. Після інтенсивного тренування м'язи знаходяться в стані субкомпенсації - стають менше за розміром , ніж до заняття . Тепер за допомогою хімічних реакцій організм повинен повернути м'язи в колишній стан , і далі сверхкомпенсірованний - зробити більше , ніж були до тренування.

Залежно від глибини субкомпенсації конкретного м'яза , процес відновлення і росту може займати кілька тижнів. Так який же вид тренінгу необхідний для збільшення прогресу? Рекомендуємо короткий інтенсивний тренінг . Коли мова йде про інтенсивність , мається на увазі робота на 110 % ваших можливостей .

Високоінтенсивний тренінг вкрай важливий , оскільки саме він провокує в м'язі адаптивну реакцію. Як тільки тіло адаптується до певного рівня навантаження , ріст м'язів припиняється. Тому необхідно постійно піднімати рівень інтенсивності.

Просмотров: 538 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно