Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 22

щоб накачати руки , не обов'язково проводити в залі довгі години . Навпаки , близько 98 % натуральних бодібілдерів не можуть придбати бажані обсяги саме через перетренованості .


Цікаво , що багатьом хлопцям з недостатньо накачаними м'язами рук їхні персональні тренери рекомендують подвоювати або навіть потроювати роботу над біцепсами. І в результаті хлопці розчаровуються , оскільки не бачать прогресу . Так чому не росте біцепс ?

Причина в тому , що біохімічні ресурси , які наше тіло використовує для нарощування м'язової маси обмежені , тому будь-яка зайва робота буде ігноруватися організмом. Ключ до нарощування великих біцепсів криється у тренінгах високої інтенсивності в поєднанні з адекватним періодом відновлення , під час якого і відбувається зростання .

Майте на увазі , що без спортивних добавок ви можете тренуватися або довго , або інтенсивно. Працювати одночасно у двох напрямках не вийде , так як тіло не може природним шляхом поповнюв ... Читать дальше »

Просмотров: 539 | Добавил: 329 | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

Вправа 1 . Отже, почнемо з кранчей . Виконуємо в три заходи по п'ятнадцять - двадцять разів.
Вправа 2 . Розташовуємося лежачи на лаві , враховуючи , що голова і дельтовидні а також трапецієподібні м'язи звисали з краю лави. Таке положення добре для підтяжки м'язів живота. Руки намагаємося розташувати у скроневих областей голови, щоб вони не
« Рвалися на допомогу» тілу під час вправи і скручуємо торс по напрямку до стегон . Ноги повинні бути зігнуті в колінах , темп повторень - досить швидкий .

Для швидшого розвитку можна придбати спортивне харчування: steroidtop.com

Вправа 3 . Наступним вправою буде підйом ніг в положенні лежачи. Виконуємо в три заходи по п'ятнадцять - двадцять разів.
Беремося за край лавки руками і починаємо підйом ніг з положення , коли ноги розташовуються декілька нижче , ніж рівень лавки . ... Читать дальше »

Просмотров: 493 | Добавил: 329 | Дата: 22.05.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно