Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 3
Гостей: 3
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 22 » Програма майстра Джея Катлера
19:20
Програма майстра Джея Катлера

Вправа 1 . Отже, почнемо з кранчей . Виконуємо в три заходи по п'ятнадцять - двадцять разів.
Вправа 2 . Розташовуємося лежачи на лаві , враховуючи , що голова і дельтовидні а також трапецієподібні м'язи звисали з краю лави. Таке положення добре для підтяжки м'язів живота. Руки намагаємося розташувати у скроневих областей голови, щоб вони не
« Рвалися на допомогу» тілу під час вправи і скручуємо торс по напрямку до стегон . Ноги повинні бути зігнуті в колінах , темп повторень - досить швидкий .

Для швидшого розвитку можна придбати спортивне харчування: steroidtop.com

Вправа 3 . Наступним вправою буде підйом ніг в положенні лежачи. Виконуємо в три заходи по п'ятнадцять - двадцять разів.
Беремося за край лавки руками і починаємо підйом ніг з положення , коли ноги розташовуються декілька нижче , ніж рівень лавки . Це положення дає певну розтяжку м'язів. Ноги повинні бути трохи зігнуті , піднімаємо їх до голови , в той же час намагаємося підняти і таз - якомога вище. Опускаємо ноги і повторюємо все спочатку.
Вправа 4 . Потім виконаємо кранчи в сторони. Виконуємо в три заходи по п'ятнадцять - двадцять разів.
Лягаємо на бік і схрещуємо ноги. Починаємо піднімати торс убік , намагаючись дати максимальну навантаження саме косим м'язам живота. При цьому одна рука знаходиться за головою , інша впирається в підлогу , що забезпечує підтримку під час виконання вправи.
Вправа 5 . Важливе місце в процесі тренувань м'язів преса займають і кардиотренировки , які багато хто схильний вважати досить нудними і малоцікавими . Але не варто забувати , що саме баланс дієти , вправ і роботи метаболізму ( аеробіка) допомагає успішно отримати бажаний результат - гарний прес, тому кардиотренировки не варто « списувати » з рахунків. Тільки гармонійна робота всього організму забезпечить позитивний результат. І турбота про здоров'я серця просто обов'язкове.
Вправа 6 . Отже, зупинимося детальніше на аеробних заняттях . Вони припускають активність організму , яка , в свою чергу , збільшує його потребу в кисні і є тією системою , яка допомагає нам тримати в тонусі весь наш організм , зміцнюючи не тільки м'язи , а й дихальну систему , а також серцевий м'яз.
І при заняттях аеробікою слід пам'ятати про те , що вони повинні бути не тільки регулярними , але й досить тривалими і вельми інтенсивними .

Просмотров: 492 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно