Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 29 » Як швидко вивчити ПДР
14:08
Як швидко вивчити ПДР

ПДР - це правила дорожнього руху , якщо раптом хто забув чи не знав досі . Запитай будь-якого , чи потрібно знати ПДР , і він відповість , що так, звичайно ж . Це ж так важливо ...

Але в реальності ПДР починають вчити тільки тоді , коли збираються здавати на водійські права . Ніби як навіщо пішоходу вчити правила , якщо він дорогу тільки переходить.

Все, що знають сьогоднішні пішоходи , так це те , що переходити дорогу треба на зелене світло світлофора , за спеціальною розміткою - зебрі , і найголовніше - що водій , не пропускає пішохода на переході , може бути оштрафований.

Цікавитесь мотоциклами чи велосипедами?! Тоді вам сюди: мотовелики
Завжди найсвіжші та найбільш актуальні новини у світі мото.

Знання останнього , підштовхує деяких безголових пішоходів буквально вискакувати на пішохідний перехід , змушуючи автомобілі різко гальмувати , що провокує аварії і нерідко ними закінчується , а все через те , що правила вони насправді не знають, і пункт 4.5 ПДР в очі не бачили .

Втім , крім знань правил дорожнього руху повинен бути ще й здоровий глузд. Але й більш глибокі знання обов'язків пішоходів не завадили б , а допомогли б їм краще розбиратися в дорожній ситуації і не піддавати своє життя непотрібної небезпеки .

Вся проблема в тому , що ніхто не хоче вчити правила , якщо цього не вимагають. Якби не іспит в ГИБДД , де потрібно показати свої знання , так взагалі ніхто б їх не вчив , напевно.

Ніхто не хоче витрачати свій час на вивчення правил тільки тому , що вважають , що це потрібно дуже багато часу , що цих правил дуже багато і їх дуже складно вивчити і зробити це швидко неможливо.

Насправді ж правила дорожнього руху - це зовсім тоненька книжечка , прочитати яку можна дуже швидко - всього за 1 годину , не володіючи технікою швидкісного читання .

Для пішоходів навіть цього було б достатньо. Просто прочитати і загострити свою увагу на розділі , в якому описуються обов'язки пішоходів.

Водіям же потрібні більш глибокі знання , тому і виникає питання , як швидко вивчити ПДД. І як уже раніше було сказано , виникає це питання, як правило , перед іспитом в ГИБДД. Швидко вивчити ПДР насправді дуже легко ...

Є, звичайно , спеціальні методики запам'ятовування , можна використовувати комп'ютерні програми , але є і більш надійний , відповідний абсолютно всім спосіб швидко вивчити правила , для якого не потрібно нічого особливого.

Ви напевно знаєте , що всі ми по- різному сприймаємо і засвоюємо різні види інформації. Хтось краще сприймає на слух , хтось запам'ятовує образи , хтось володіє фотографічною пам'яттю .

І зараз ви дізнаєтеся , як можна швидко , а головне легко і дуже надійно вивчити ПДР , і зрозумієте чому це так легко - набагато легше , ніж про це прийнято думати.

Вся справа в тому , що для вивчення ПДР є готові матеріали абсолютно для всіх типів пам'яті.

Все, що вам знадобиться - це самі правила дорожнього руху і питання із квитків до них. Купуйте таку книжечку з питаннями із квитків до ПДР , де ці питання розбиті по розділах , так само як і самі ПДР .

Швидко і легко вивчити правила ви зможете , якщо будете вміло поєднувати різні типи пам'яті.

Самі правила дорожнього руху вам потрібно буде або читати самостійно, або попросити когось, щоб вам читали вголос , якщо так вам легше зрозуміти матеріал.

Читати правила від корки до корки , як правило , сенсу немає. Робити це потрібно по розділах .

Наприклад , берете розділ « Нерегульовані перехрестя » , читаєте його (або прослухуєте ) . Всі розділи в ПДД невеликі за обсягом , тому на вивчення теорії у вас буде йти всього кілька хвилин , вельми швидко , погодьтеся.

Після прочитання розділу постарайтеся подумки повторити прочитане , перевірте , наскільки добре вдалося вивчити . Вийшло , добре , не вийшло нічого страшного. Можна ще раз перечитати , а можна відразу ж перейти до закріплення матеріалу у вигляді образів.

В якості образів ми будемо використовувати картинки , які є практично у всіх квитках ПДД. Є, звичайно , питання без картинок , але їх , як правило , запам'ятати дуже легко. Якщо ні , самі намалюйте картинку (можна абсолютно потворну ) , яка допоможе відобразити потрібний образ .

Іншими словами , після вивчення теорії з книжки ПДР відразу ж переходите до вивчення питань з тієї ж теми. Для цього нам і потрібна була спеціальна книжечка з питаннями , розбитими по темам.

Тобто , після вивчення теорії ми опрацьовуємо отримані знання , відповідаючи на питання, які можуть зустрітися у квитках .

Після вивчення першого розділу переходимо до наступного і так до кінця правил , поки не буде опрацьовано весь матеріал. При цьому повертатися до вже вивченим майданчиках не потрібно . Після першого ж проходу ви засвоїте приблизно 80 % матеріалу .

Для того щоб вивчити і закріпити матеріал на 100 % потрібно буде повторити процедуру ще 1-2 рази , тільки на це знадобиться вже значно менше часу.

Особисто у мене це все зайняло часу 5 днів , в кожен з яких я займався приблизно по дві години на день - 1 годину вранці в електричці , коли їхав на роботу і 1 годину ввечері , коли їхав з роботи.

Після цього , проходячи всі квитки , я не робив жодної помилки , а часу до іспитів було ще ой як багато. Потім перед іспитом я ще раз пройшов всі квитки , і на іспиті не було навіть тіні сумніву в тому , що теорія буде здана.

Сподіваюся , мій досвід того , як швидко вивчити ПДР , вам стане в нагоді , і ви будете впевнено жати на кнопочки в ГИБДД. Удачи ! Втім , тепер , коли ви знаєте , як швидко вивчити правила , а головне запам'ятати все дуже надійно , на удачу сподіватися немає особливого сенсу. Ви і так впораєтеся , швидко і правильно , відповівши на всі питання.

Просмотров: 852 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно