Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 29

Кожен автовласник через що з'явилася необхідності або в силу цікавості , встановлює в свій автомобіль різні гаджети . Так як запити у всіх різні і кожному не догодиш , виробники постійно винаходять нові пристрої , часом зовсім безглузді і непотрібні . Серед великої їх кількості можна відшукати і цілком цікаві пристрої . Зупинятися на всім відомих антирадари , реєстраторах і навігаторах ми не будемо і розповімо про менш відомих , але теж корисних автогаджетах .

1 . Антисон
Практично кожному далекобійникові відома ситуація , коли після довгих , виснажливих годин , проведених у дорозі , починає сильно хилити в сон. Згідно фізіологічним особливостям людини , тривалість постійної напруги концентрації уваги не перевищує 5-6 годин поспіль.

Для того щоб запобігти ДТП і не дати водієві заснути за кермом , було винайдено пристрій DriveAlert . Зовні воно повністю схоже на звичайну Bluetooth -гарнітуру , і чіпляється за вушну раковину. Принцип його роботи гранично прос ... Читать дальше »

Просмотров: 465 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

19 квітня 1970 з конвеєра Волзького автомобільного заводу , розташованого в Тольятті , зійшли перші автомобілі ВАЗ- 2101. У результаті з'явилося « класичне » сімейство автомобілів « ВАЗ» , представники якого вироблялися аж до 17 вересня 2012 року.

У народі ВАЗ- 2101 називали « одиничкою » і наприкінці 80 рр. . - « Копійкою ». У 2000 році ВАЗ- 2101 був названий кращим вітчизняним автомобілем XX століття. За весь час виробництва Волзький автозавод випустив 4850000 автомобілів ВАЗ- 2101. І ось кілька фактів про цю легендарної моделі .

1 . Прототипом «Моделі 1 » є Fiat- 124 , що з'явився на ринку в 1966 році. Проектом була передбачена і друга модель - універсал на базі першої моделі , і третя - модернізований задньопривідний седан . В результаті світу вони стали відомі , як ВАЗ- 2101 , ВАЗ- 2102 і ВАЗ- 2103. Незважаючи на повну зовнішню ідентичність з Fiat- 124 , «Копійка» сильно від нього ві ... Читать дальше »

Просмотров: 435 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Сьогодні особливо гостро стоїть проблема з ціною на паливо - незважаючи на коливання , що залежать від політики та інших факторів , ціна на бензин буде постійно підвищуватися. Тому не дивно , що практично будь-який автовласник хотів би знизити свої витрати на паливо.

Сьогодні найбільш економічними транспортними засобами з ДВС є невеликі міські автомобілі , які , згідно з новою політиці Євросоюзу , в майбутньому повинні завоювати міські дороги.

Вже сьогодні , в деяких країнах Євросоюзу , наприклад , в Англії , Німеччині та Франції вводяться обмеження на в'їзд потужних автомобілів і позашляховиків у столиці цих країн і в деякі великі міста . І якщо деяким автомобілям буде зовсім заборонений доступ у великі населені пункти , то іншим може повезти більше і вони зможуть все ж отримати дозвіл на в'їзд на платній основі.

Водночас владою всіляко підтримується і стимулюється попит на економічні автомобілі , які дозволяють хоч якось зберігати екологію великих м ... Читать дальше »

Просмотров: 508 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

ПДР - це правила дорожнього руху , якщо раптом хто забув чи не знав досі . Запитай будь-якого , чи потрібно знати ПДР , і він відповість , що так, звичайно ж . Це ж так важливо ...

Але в реальності ПДР починають вчити тільки тоді , коли збираються здавати на водійські права . Ніби як навіщо пішоходу вчити правила , якщо він дорогу тільки переходить.

Все, що знають сьогоднішні пішоходи , так це те , що переходити дорогу треба на зелене світло світлофора , за спеціальною розміткою - зебрі , і найголовніше - що водій , не пропускає пішохода на переході , може бути оштрафований.

Цікавитесь мотоциклами чи велосипедами?! Тоді вам сюди: мотовелики
Завжди найсвіжші та найбільш актуальні новини у світі мото.

Знання останнього , підштовхує деяких безголових пішоходів буквально вискакувати на пішохідний перехід , змушуючи автомобілі різко гальмувати , що провокує аварії і нерідко ними закінчується , а все ... Читать дальше »

Просмотров: 853 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Дуже часто при проведенні поточного ремонту автомобіля доводиться ремонтувати оббивку кузова. Для того щоб усунути випадкові пошкодження , такі як розриви , порізи деталей , які виготовлені з суконних або інших добре зваляних тканин , слід застосовувати малопомітне або навіть майже непомітне з'єднання з боку лицьового боку деталі.

На вироби же з гребеневих тканин рекомендується накладення заплаток з точною підгонкою малюнка тканини з наступним затушовування їх.

У разі наявності розриву або порізу оббивки її найкраще зняти з кузова , а при необхідності навіть від'єднати від деталей , до яких виконано її прикріплення , наприклад , до картону . Ремонт необхідно проводити в наступній послідовності . На початку потрібно очистити місце розриву або порізу від ниток , які осипаються , підрізаючи їх ножицями .

Потім потрібно ретельно поєднати краю деталі з лицьового боку так , щоб точно збігся малюнок. Далі виробляється зшивання кромки з вивороту деталі тонкої ... Читать дальше »

Просмотров: 490 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Мужские часы

Звичайно ж , механічні годинники завжди цінувалися найбільше за свою надійність, але вони періодично вимагають спеціального обслуговування , зате можуть при дбайливому ставленні до них , служити багато десятків років.

А ось кварцові годинники схильні до старіння і не завжди підлягають відновленню , хоча і не вимагають занадто великого відходу . Тому хочеться жінкам , які вибирають в подарунок годинник , відкрити один невеликий секрет: «Чоловікам , скоріше всього , більше сподобається отримати в подарунок годинник механічні ! ».

Але , якщо тільки ваш чоловік не завзятий рибалка , мисливець або турист , тоді вибирайте для нього кварцові годинники . Вибір убік електронних годинників не варто робити чоловікові , що воліє сидячу роботу спорту або туризму . Такий тип чоловіка , як правило , краще одягатися в класичний діловий стиль , і електронні годинники будуть їм зовсім недоречно , а ось молодь електронні годи ... Читать дальше »

Просмотров: 598 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

За підсумками поточного року туристичний потік з Росії на Кіпр зріс приблизно на 25 відсотків , досягнувши позначки в 600 тисяч чоловік. Передбачається , що в майбутньому році в країні побуває близько 800 тисяч російських туристів.

Про це повідомив пресі Георгіос Х. Касулідіс надзвичайний і повноважний посол Республіки Кіпр в Росії в рамках пройшла днями прес -конференції. Він уточнив , що країна , на його думку , приваблює численних туристів широкою різноманітністю видів відпочинку. У самий найближчий час Кіпр продовжить просувати альтернативні пляжним види відпочинку - активний відпочинок , медичний і зимовий туризм , а пізніше до них додасться і спортивний туризм - незважаючи на те , що спортивне харчування Санкт -Петербург , наприклад , дозволяє купити простіше і дешевше , Кіпр може запропонувати якісну спортивну інфраструктуру.

Також посол зазначив , що більша частина населення грецької частини Кіпру - православні християни , а багато хто з місцевих визначних па ... Читать дальше »

Просмотров: 446 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Загальні правила стропування вантажів:
Чепляти вантаж слід тільки у відповідності зі схемою строповки , при необхідності використовувати відтягнення .
Крюк повинен вільно заходити в зів петлі.
При стропуванні вантажу багатовіткових стропом , гілки стропа повинні мати однакове натяг , і кут між ними не повинен перевищувати 90 градусів.
Строп накладається без вузлів і перекруток .
Невикористані кінці багатовіткових стропа закріплюють так , що б вони не зачіпали зустрічаються на шляху предмети при переміщенні вантажу.
Знімати стропи з вантажу або гака можна тільки після того , як вантаж міцно встановлений , а при необхідності і закріплений.

Придбати якісні стопи дешево та онлайн можна тут: стропы

Просмотров: 1907 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

ЧПУ - Человекопонятние урл
приклад :

ЧПУ site.ru / seo - optimizatsia - sayta
НЕ ЧПУ site.ru/post-8293
Мета- теги Title, Description , Keywords - у двох словах: призначені для надання мета- даних сайту для пошукача і для людини. В першу чергу для людини. Бо ці дані виводяться у видачі пошуковика.


Тошнотно ключового слова - мається на увазі тошнотно (щільність ) ключового слова в тексті. Визначається в процентному співвідношенні , наприклад 300 слів у тексті з них 2 % ключове слово . Значить 6 ключових слів у тексті присутні.

sitemap.xml - файл який знаходиться в корені сайту в якому прописані всі url (сторінки ) які повинні індексуватися . Таким чином ви даєте пошуковику інформацію про сторінки які повинні бути в індексі , частоту оновлень сайту .

robot.txt - файл який призначений для пошукачів , де можна заборонити індексацію сторінок , наприклад адмін панелі.

Внутрішня оптимізація вимагає більш поглибленого вивчення ... Читать дальше »

Просмотров: 489 | Добавил: 329 | Дата: 29.04.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно