Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 29 » Трошки СЕО
11:45
Трошки СЕО

ЧПУ - Человекопонятние урл
приклад :

ЧПУ site.ru / seo - optimizatsia - sayta
НЕ ЧПУ site.ru/post-8293
Мета- теги Title, Description , Keywords - у двох словах: призначені для надання мета- даних сайту для пошукача і для людини. В першу чергу для людини. Бо ці дані виводяться у видачі пошуковика.


Тошнотно ключового слова - мається на увазі тошнотно (щільність ) ключового слова в тексті. Визначається в процентному співвідношенні , наприклад 300 слів у тексті з них 2 % ключове слово . Значить 6 ключових слів у тексті присутні.

sitemap.xml - файл який знаходиться в корені сайту в якому прописані всі url (сторінки ) які повинні індексуватися . Таким чином ви даєте пошуковику інформацію про сторінки які повинні бути в індексі , частоту оновлень сайту .

robot.txt - файл який призначений для пошукачів , де можна заборонити індексацію сторінок , наприклад адмін панелі.

Внутрішня оптимізація вимагає більш поглибленого вивчення оскільки є однією з найбільш важливих аспектів у оптимізації сайту. Але в свою чергу внутрішня оптимізація не так вже важка як здається з першого разу.

Важливо для оптимізації
Важливо знати , що оптимізація - це поліпшення . Тобто , ви повинні покращувати сайт а не налаштовувати його так , щоб його любили пошуковики. Головна мета повинна бути - сайт для людей. Чим краще ви оптимізуєте сайт для людей , тим перспективніше Ваш проект буде розвиватися.

Якщо ви хочете дізнатись більше, запрошую вас на навчання: digital

Просмотров: 488 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно