Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 29 » Як вибрати наручні годинники в подарунок чоловікові? Мужские часы
12:55
Як вибрати наручні годинники в подарунок чоловікові? Мужские часы

Мужские часы

Звичайно ж , механічні годинники завжди цінувалися найбільше за свою надійність, але вони періодично вимагають спеціального обслуговування , зате можуть при дбайливому ставленні до них , служити багато десятків років.

А ось кварцові годинники схильні до старіння і не завжди підлягають відновленню , хоча і не вимагають занадто великого відходу . Тому хочеться жінкам , які вибирають в подарунок годинник , відкрити один невеликий секрет: «Чоловікам , скоріше всього , більше сподобається отримати в подарунок годинник механічні ! ».

Але , якщо тільки ваш чоловік не завзятий рибалка , мисливець або турист , тоді вибирайте для нього кварцові годинники . Вибір убік електронних годинників не варто робити чоловікові , що воліє сидячу роботу спорту або туризму . Такий тип чоловіка , як правило , краще одягатися в класичний діловий стиль , і електронні годинники будуть їм зовсім недоречно , а ось молодь електронні годинники сприйме з захопленням.

Обрати годинник можна тут: мужские часы
Низькі ціни на красиві та оргинільні годинники

Отже , якщо ви все ж зібралися купити чоловікові годинник на руку , то ви для себе повинні точно визначитися з віддається перевага їм стилем одягу і манери поведінки .

1 . Класичний стиль . Годинник повинен бути також класичними . Під костюм підійдуть саме механічні годинники . Якщо дозволяють фінанси , то можна придбати годинник або браслет до них з дорогоцінного металу .

2 . « Кежуал » - це годинник на кожен день , вони підходять усім і практично до будь-якого виду одягу

3 . Для стильної модного одягу , для чоловіків, що люблять відвідувати всілякі клуби та «тусовки» купіть годинник Фешіоні . Природно , що такі годинник не підійдуть не діловому чоловікові і не спортсмену.

4 . А ось спортсмену , рибалці або мисливцеві близькі будуть армійські , спортивні або водонепроникні годинники.

Мужские часы

Просмотров: 595 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно