Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 29 » Кіпр пропонує росіянам велика різноманітність
12:25
Кіпр пропонує росіянам велика різноманітність

За підсумками поточного року туристичний потік з Росії на Кіпр зріс приблизно на 25 відсотків , досягнувши позначки в 600 тисяч чоловік. Передбачається , що в майбутньому році в країні побуває близько 800 тисяч російських туристів.

Про це повідомив пресі Георгіос Х. Касулідіс надзвичайний і повноважний посол Республіки Кіпр в Росії в рамках пройшла днями прес -конференції. Він уточнив , що країна , на його думку , приваблює численних туристів широкою різноманітністю видів відпочинку. У самий найближчий час Кіпр продовжить просувати альтернативні пляжним види відпочинку - активний відпочинок , медичний і зимовий туризм , а пізніше до них додасться і спортивний туризм - незважаючи на те , що спортивне харчування Санкт -Петербург , наприклад , дозволяє купити простіше і дешевше , Кіпр може запропонувати якісну спортивну інфраструктуру.

Також посол зазначив , що більша частина населення грецької частини Кіпру - православні християни , а багато хто з місцевих визначних пам'яток - це монастирі , церкви і всілякі місця паломництва. Вже зараз , незважаючи на те , що велика рекламна кампанія ще не проводилася , тут досить часто бувають російські туристи , при цьому паломництво і відвідування місцевих святинь стає все більш затребуваним.

Хочу розказати вам про новий метод відпочинку від Кипр Информ.
Про нього можна дізнатись детально тут: http://www.kiprinform.com/progulka-na-oslikakh-priklyucheniya-dlya-ustavshego-ot-morya-turista/
Це поїздка на ослі, емоції важко передати, непорівняти навіть з конем. Перший раз трошки переживаєш, але настрій на весь тиждень гарантовано :)


 

 

Просмотров: 445 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно