Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Апрель » 29 » Відновлення салону автомобіля
14:06
Відновлення салону автомобіля

Дуже часто при проведенні поточного ремонту автомобіля доводиться ремонтувати оббивку кузова. Для того щоб усунути випадкові пошкодження , такі як розриви , порізи деталей , які виготовлені з суконних або інших добре зваляних тканин , слід застосовувати малопомітне або навіть майже непомітне з'єднання з боку лицьового боку деталі.

На вироби же з гребеневих тканин рекомендується накладення заплаток з точною підгонкою малюнка тканини з наступним затушовування їх.

У разі наявності розриву або порізу оббивки її найкраще зняти з кузова , а при необхідності навіть від'єднати від деталей , до яких виконано її прикріплення , наприклад , до картону . Ремонт необхідно проводити в наступній послідовності . На початку потрібно очистити місце розриву або порізу від ниток , які осипаються , підрізаючи їх ножицями .

Потім потрібно ретельно поєднати краю деталі з лицьового боку так , щоб точно збігся малюнок. Далі виробляється зшивання кромки з вивороту деталі тонкої голкою з шовковою ниткою , підібраною за кольором до матеріалу , одиночними стежками. 6-7 стібків на 1 см строчки необхідно прокладати ближче до краю тканини , але так , щоб їх практично не було помітно з лицьового боку.

Прокладаються стежки спочатку в одному , а потім в іншому напрямку. У разі пошкоджень в різних місцях оббивки кузова легкового автомобіля допускається накладка латочок , які виготовлені з того самого матеріалу, що і оббивка , але з ретельною підгонкою малюнка. Залежно від вимог до прикраси і місця пошкодження оббивки можна застосовувати вставні або накладні заплатки .

Рекомендується такий порядок ремонту вставною латкою ...

Спочатку необхідно акуратно вирізати ножицями пошкоджене місце в оббивці за формою овалу або кола , або прямокутника так , щоб краї зрізів були досить міцними . Потім необхідно викроїти латочку за формою вирізу , збільшивши її при цьому з усіх сторін з урахуванням швів на 15-20 мм. Далі потрібно вметать вирізану латочку у виріз деталі , після чого вшити її машинкою , видалити нитки , які застосовувалися для метання і , розгладивши шов , обмітати його краю частими стібками .

У разі виконання ремонту накладної латкою , спочатку слід підігнути її краю в бік вивороту від 7 до 10 мм , а потім накласти її на пошкоджене місце з лицьового боку. Далі приметать латочку за місцем кріплення і , пришити потайними стібками або машиною строчкою до основної деталі. Потім прикріплюється з вивороту зношене місце тканини або краю дірки до виправлення цієї підшивними стібками.

Більше цікавого про автомобілі тут: тоня
Зокрема про Бизнес-седан Nissan Teana L33.

Просмотров: 489 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно