Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 2
Гостей: 2
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 1 » Як вибрати декоративну штукатурку
13:48
Як вибрати декоративну штукатурку

Вибір штукатурки - дуже відповідальний етап , але він не представляє особливої ​​складності. Класифікувати штукатурку можна по різному. Наприклад, залежно від того , яка поверхня у вас вийде по закінченні робіт , або ж від того , як штукатурка наноситься на стіну. І якщо з другої характеристикою все більш-менш зрозуміло - почувши « валик » стосовно до обробки , ви зрозумієте , що штукатурка наноситься валиком , то ось на типах поверхонь зупинимося трохи докладніше.

Отже, декоративна штукатурка може бути:

1 . Структурною . Якщо вам в магазині запропонують « структурну штукатурку » , то це означає , що в пасту , якою, по суті , і є будь-яка штукатурка , додані спеціальні гранули. Наприклад , камінчики або деревне волокно - залежно від того , яку поверхню імітує дана обробка.

2 . Флок . Даний тип увазі , що зверху будуть посаджені на клей крихітні різнокольорові крупинки.

3 . Венеціанської . Це один з найрозкішніших видів штукатурки , який проводиться з використанням мармурової муки . У результаті ваша стіна буде виглядати , як мармурова .

4 . «Під старовину». Це фарба , реалістично імітує « потертості ».

Обирайте декоративну штукатурку тут: элитная декоративная штукатурка
Висока якість за низькими цінами.

Це незвичайні варіанти декоративної штукатурки. У більшості випадків вона являє собою однорідну пасту з додаванням певного пігменту , який і надає їй колір. Проте , вибираючи штукатурку , подумайте про те , чи хочете ви рівну стіну або віддаєте перевагу незвичайну фактуру. В принципі , можна створити ефектний рельєф і за допомогою звичайної штукатурки , але набагато простіше спочатку купити так звану фактурну штукатурку. Якщо в першому випадку вам потрібно створювати рельєф вручну , то у другому - просто нанести штукатурку на стіну рівним шаром.

Значення має також основа штукатурки. По тому , що входить до складу основи , всі декоративні штукатурки можна умовно поділити на такі види:

Мінеральна . Це дуже пожаростойкий матеріал, як правило , застосовується не для внутрішньої , але для зовнішньої обробки .
Акрилова . Це один найпоширеніших видів штукатурки , який частіше інших використовується для обробки житлових приміщень.
Силікатна . Існує думка , що цей тип штукатурки може завдати шкоди здоров'ю , тому краще не купуйте силікатну штукатурку для дому , навіть незважаючи на те , що силікатна матеріал - найпростіший у нанесенні.

Просмотров: 887 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно