Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 01

Вибір штукатурки - дуже відповідальний етап , але він не представляє особливої ​​складності. Класифікувати штукатурку можна по різному. Наприклад, залежно від того , яка поверхня у вас вийде по закінченні робіт , або ж від того , як штукатурка наноситься на стіну. І якщо з другої характеристикою все більш-менш зрозуміло - почувши « валик » стосовно до обробки , ви зрозумієте , що штукатурка наноситься валиком , то ось на типах поверхонь зупинимося трохи докладніше.

Отже, декоративна штукатурка може бути:

1 . Структурною . Якщо вам в магазині запропонують « структурну штукатурку » , то це означає , що в пасту , якою, по суті , і є будь-яка штукатурка , додані спеціальні гранули. Наприклад , камінчики або деревне волокно - залежно від того , яку поверхню імітує дана обробка.

2 . Флок . Даний тип увазі , що зверху будуть посаджені на клей крихітні різнокольорові крупинки.

3 . Венеціанської . Це один з найрозкішніш ... Читать дальше »

Просмотров: 888 | Добавил: 329 | Дата: 01.05.2014 | Комментарии (0)

Завжди хочеться , щоб нова куртка була не тільки модною , але ще й зручною , підкреслюючи при цьому фігуру. Тому, не варто поспішати з вибором.

Для початку треба визначитися , чого саме хочеться : якої довжини і з якого матеріалу повинна бути куртка , і яка модель найкраще підкреслить достоїнства фігури , адже варіантів курток може бути декілька: спортивна , шкіряна або хутряна куртка.

Щоб не помилитися з вибором і не шкодувати про зроблену покупку , треба знати , як вибрати куртку.

Рекомендую звернути увагу на цю куртку: зимняя куртка для руководителей

 якість куртки

Приховані дефекти можуть виявитися навіть у дуже якісної курточки . Важливо вибрати її так , щоб потім не виявилося жахливих складок на спині. Для цього п ... Читать дальше »

Просмотров: 882 | Добавил: 329 | Дата: 01.05.2014 | Комментарии (0)

Вход на сайт

Поиск

Интересно