Самое интересное в мире науки и удивительная природа

Наш опрос

Оцените мой сайт
Всего ответов: 107

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Статистика

Блог

Главная » 2014 » Май » 1 » Як вибрати куртку
12:54
Як вибрати куртку

Завжди хочеться , щоб нова куртка була не тільки модною , але ще й зручною , підкреслюючи при цьому фігуру. Тому, не варто поспішати з вибором.

Для початку треба визначитися , чого саме хочеться : якої довжини і з якого матеріалу повинна бути куртка , і яка модель найкраще підкреслить достоїнства фігури , адже варіантів курток може бути декілька: спортивна , шкіряна або хутряна куртка.

Щоб не помилитися з вибором і не шкодувати про зроблену покупку , треба знати , як вибрати куртку.

Рекомендую звернути увагу на цю куртку: зимняя куртка для руководителей

 якість куртки

Приховані дефекти можуть виявитися навіть у дуже якісної курточки . Важливо вибрати її так , щоб потім не виявилося жахливих складок на спині. Для цього при покупці треба одягнути і застебнути куртку , щоб переконатися що в плечах вона сіла добре і зручно. Необхідно враховувати , що восени погода мінлива і холодна , а значить доведеться одягнути під низ теплу кофту .

Зберегти тепло допоможуть манжети і кулиска донизу куртки. Необхідно звернути увагу на шви , вони повинні бути якісними і міцними , без обривів нитки і перекосів. Ідеально , якщо шви будуть щільними . Також треба ретельно перевірити якість обметки петель , застібок , блискавки , липучок і решті фурнітури. У тому випадку , якщо все в порядку , то курточка доставить тільки радість .

Дуже важливий елемент куртки - підкладка . Звичайно , найбільш комфортними в експлуатації є натуральні тканини : шовк , віскоза і тонка шерсть. Якість фарбування теж треба перевірити , адже в гіршому випадку може постраждати улюблений одяг . Підкладка ніде не повинна стирчати , це можна перевірити в кишенях.

Просмотров: 882 | Добавил: 329 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Вход на сайт

Поиск

Интересно